Η Ανδριάνα Καγιά ηταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το φετινό Survivor, με το νεαρό κορίτσι να μην μπορεί να μπει στο κλίμα της ομάδας των μαχητών και να έρχεται σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες της.

Κάπως έτσι στο αγώνισμα ασυλίας, η Καγιά δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει θέση για την συνέχεια του Survivor, με αποτέλεσμα μετά από μόλις μια εβδομάδα παρουσίας της στο νησί, να παίρνει τον δρόμο για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως η ίδια πέρα από το survivor έχει εμφανιστεί παλαιότερα και σε άλλο ριάλιτι και συγκεκριμένα το «Shopping Star» πριν από μερικά χρόνια, όταν ήταν ακόμη 22 χρονών.

Η ίδια μάλιστα είχε μια αμφιλεγόμενη παρουσία εκεί, καθώς οι άλλες διαγωνιζόμενες είχαν σταθεί στο σώμα της και την ιδιαίτερη γυμναστική που ακολουθεί, κάτι για το οποίο μίλησε στην συνέχεια, στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»

Η ίδια μάλιστα στα λόγια της στην γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε την αγάπη που τρέφει για το body building, ενώ επίσης τόνισε πως δεν γυμνάζεται για το δείχνει, αλλά για τον ίδιο της τον εαυτό.