«Σπάει» το δίδυμο Λιάγκας – Σκορδά στον Ant1;

Σε αντίθεση με όσα γράφονται τόσο καιρό σχετικά με το μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, όπως φαίνεται, το κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύει να ανανεώσει τα συμβόλαια των δυο τους τα οποία λήγουν στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Life», το πρώην ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 προκειμένου να ανανεώσει τη συμφωνία του με τον σταθμό και να βρίσκεται και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο δυναμικό του καναλιού.

Ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να τους δούμε χώρια. Συγκεκριμένα όπως ακούγεται υπάρχει η σκέψη ο Λιάγκας και η Σκορδά να αναλάβουν την παρουσίαση δυο εκπομπών οι οποίες θα προβάλλονται η μια μετά την άλλη!

Άλλωστε υπάρχει η πιθανότητα ο Γιώργος Παπαδάκης μετά από 20 και πλέον χρόνια να αποσυρθεί από το «Καλημέρα Ελλάδα» κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεθεί διάδοχος. Και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Γιώργος Λιάγκας.

Ωστόσο για την ώρα τίποτα δεν είναι σίγουρα και όλα όσα ακούγονται αναφορικά με τους δυο έμπειρους παρουσιαστές δεν είναι παρά φήμες.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search