Το φετινό GNTM παρουσιάζει αρκετές διάφορες σε σχέση με τις άλλες σεζόν. 

Γενικότερα το καινούργιο team των κριτών έχει δώσει ιδιαίτερη βάση στο να προμοτάρει άτομα που έχουν έντονο το στοιχείο της διαφορετικότητας και που είναι γενικότερα εκτός του συγκεκριμένου πλαισίου.

Γι’ αυτό άλλωστε μέχρι ώρας από τα δοκιμαστικά έχουν περάσει αρκετά άτομα τα οποία έχουν προκαλέσει εντύπωση στο κοινό, ενώ από την άλλη έχουν «κοπεί» όμορφες – εμφάνιση κοπέλες οι οποίες πιθανότατα να άξιζαν μια ευκαιρία.

Στο πλαίσιο αυτό συναντάμε και την Δομινίκη Παπαδόπουλου η οποία απέσπασε 4 ναι από την κριτική επιτροπή και θα έχουμε ευκαιρία να την δούμε στη συνέχεια το ριάλιτι.

Ωστόσο η συγκεκριμένη παίκτρια έχει μια εμπειρία από τους τηλεοπτικούς φακούς καθώς στο παρελθόν είχε βρεθεί στην εκπομπή της Ανιτας Πανιά, το γνωστό σε όλους μας «Ανίτα Κοιτά» εκεί όπου αναζητούσε τον άνδρα της ζωής της!

Κάτι που τελικά φαίνεται πως δεν βρήκε, αφού οι… αλμυρές τις απαιτήσεις δεν το κατέστησαν εφικτό.

Ωστόσο η ίδια θα έχει μια ακόμη ευκαιρία προκειμένου να μπορέσει να γίνει διάσημη, αφού πλέον φιλοδοξεί να καταφέρει να γίνει μοντέλο μέσα από το GNTM.  Άλλωστε η προβολή που θα πάρει μέσα από το πρόγραμμα του STAR ίσως να της ανοίξει αρκετές πόρτες αναφορικά με το μέλλον της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η …. εκτός από το πλατό στην Ανίτα έχει παραβρεθεί και στο «The Voice» χωρίς ωστόσο οι ερμηνεία της να συγκίνηση τους κριτές και να την «περάσουν» στην επόμενη φάση του talent show.

Άραγε στο GNTM ποσό μακριά μπορεί να φτάσει;