Η πιο γνωστή χορεύτρια και performer της Ελλάδας, η Αναστασία Γιουσεφ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espesso» στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων το… ερωτικό της παρελθόν.

Συγκεκριμένα η ξανθιά καλλονή μοιράστηκε με το κοινό το γεγονός πως έχει κάνει έρωτα με συνολικά 15 άντρες στα …. χρόνια της ζωής της, αριθμό τον οποίο χαρακτήρισε αρκετά νορμαλ για την ηλικία και τη δουλειά της.

Μάλιστα θέλησε να ξεκαθαρίσει πως πολλοί έχοντας κακή πρόθεση σχολιάζουν αρνητικά το συγκεκριμένο περιστατικό, ωστόσο είναι συνηθισμένη όπως τονίζει σε τέτοια σχόλια

Αναλυτικά το απόσπασμα από την συνέντευξη:

«Είχα δώσει μία τηλεοπτική συνέντευξη και μετά στην αναπαραγωγή στα σάιτ διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου, γράφοντας ότι συνευρέθηκα ερωτικά με 15 άνδρες ταυτόχρονα σε παιδική χαρά!

Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ, είχα απαντήσει στην τηλεοπτική συνέντευξη ότι το πιο περίεργο μέρος όπου έκανα σεξ ήταν σε παιδική χαρά, αλλά με έναν άνδρα και όχι με 15 ταυτόχρονα. Συνολικά έχω πάει με τόσους άνδρες στη ζωή μου.

Είμαι σταθερή στις σχέσεις μου και το έχω τιμή μου και καμάρι μου γι’ αυτό που είμαι! Όλοι μου οι σύντροφοι ήταν μετρημένοι και σωστοί, και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση για τα χρήματα ή για να επωφεληθώ από κάτι στη ζωή μου.»

https://www.youtube.com/watch?v=5Qw52rbz464&t=23s