Ο νέος κύκλος του GNTM ξεκίνησε την Δευτέρα 29/09, με τον κόσμο όπως είναι λογικό να είναι συντονισμένος στην συχνότητα του STAR προκειμένου να δει το… ανανεωμένο cast στο ριάλιτι μόδας.

Ένα από τα πρόσωπα τα οποία ξεχώρισαν είναι δίχως αμφιβολία η Σοφιά Χατζηπαντέλη, η οποία εκ πρώτης όψεως ξεχωρίζει για τα τεράστια φρύδια της.

Το εκκεντρικό μοντέλο το οποίο μάλιστα δεν μιλάει Ελληνικά, έχει μια παρουσία η οποία σίγουρα αναμένεται να σχολιαστεί στο φετινό ριάλιτι. Ο λόγος έχει να κάνει φυσικά με την εμφάνιση της, καθώς η Σοφία Χατζηπαντέλη πέρα από τα τεράστια φρύδια της τα οποία σε καμία περίπτωση δεν τονίζουν την θηλυκότητα της(καθώς παραπέμπουν περισσότερο σε άντρα), είναι γεμάτη στις πλαστικές επεμβάσεις.

Άλλωστε αν ρίξει κανείς μια ματιά στο πρόσωπο της δεν θα δυσκολευτεί να διακρίνει τα φουσκωμένα χείλια της, ενώ επίσης τα ζυγωματικά της είναι και αυτά διαφοροποιημένα.

Κάτι το οποίο πηγαίνει κόντρα στη μέχρι τώρα εικόνα του ριάλιτι που ήθελε να προβάλει την φυσικότητα και στο πόσο ανοικτός πρέπει να είναι ο κόσμος αναφορικά με τις ατέλειες που έχει. Άλλωστε τα περιστατικά στα οποία επίδοξα μοντέλα «κόπηκαν» εξαιτίας των πλαστικών τους επεμβάσεων είναι πάρα πολλά και ορισμένα εξ αυτών χαρακτηριστικά.

Ωστόσο φαίνεται πως οι αρμόδιοι είχαν μια διαφορετική στάση αναφορικά με τη νέα κριτή του GNTM, κάτι που μένει να δούμε αν λειτουργήσει. Το σίγουρο είναι πως οι αντιδράσεις αναφορικά με την Χατζηπαντέλη αναμένεται να είναι πάρα πολλές με πολλούς να παίρνουν το μέρος της και ορισμένους να είναι εντελώς αντίθετοι.