Στο αθλητικό ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι έχουν μια κλισέ ατάκα για προπονητές που είναι υπό πίεση και ενδέχεται να απολυθούν από τις ομάδες τους. Αυτή δεν είναι άλλη από το «δεν θα προλάβει την παρέλαση».

Κάτι τέτοιο όπως όλα δείχνουν ισχύει και με την περίπτωση της Δούκισσας Νομικού, η οποία έχει δηλώσει παραίτηση από το την πρωινή εκπομπή του ANT1 και από μένει μονάχα η επίσημη τοποθέτηση του καναλιού προκειμένου το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές να είναι οριστικό.

Μετά από 14 ημέρες, εν τέλει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης σε συνδυασμό με τις κακές σχέσεις ανάμεσα στην ξανθιά παρουσιάστρια και τον Γιώργο Λιάγκα, είχαν σαν αποτέλεσμα το γυαλί να ραγίσει και να έχουμε πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένας μήνας από την μέρα που το «Πρωινό» βγήκε στον αέρα μια αλλαγή την οποία απειροελάχιστοι περίμεναν.

Μάλιστα την Παρασκευή 23/09 η Δούκισσα δεν έδωσε το παρών στην εκπομπή, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως αυτό συνέβη για προσωπικούς λόγους της ίδιας, κάτι που όπως είναι λογικό φούντωσε τις φήμες για την αποχώρηση της από το «Πρωινό».

Ωστόσο όπως τονίσαμε δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση – τοποθέτηση από κανένα, με όσους βρίσκονται εντός του καναλιού να μην θέλουν να πάρουν θέση επί τούτου. Παρόλα αυτά υπάρχει το ενδεχόμενο τελικά η Δούκισσα να βρεθεί κανονική στην εκπομπή, ωστόσο το εν λόγω σενάριο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, τουλάχιστον για την ώρα.