Το casting για το Survivor 2024 έχει ήδη ξεκινήσει, με το πρώτο trailer για το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης να έχει κυκλοφορήσει.

Μάλιστα στο φετινό Survivor το οποίο θα προβληθεί στην τηλεόραση στο β μισό της σεζόν από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, θα επιστρέψει η… πατροπαράδοτη μορφή του, δηλαδή Μαχητές vs διάσημοι.

Μετά το All Star το οποίο δεν σημείωσε την επιτυχία που είχαν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες, τα πράγματα θα αλλάξουν, ωστόσο όπως αναφέρουν όσοι καλύπτουν το ρεπορτάζ του Survivor, θα εμφανιστούν ορισμένα άτομα που έχουμε δει στο παρελθόν.

Αυτά τα πρόσωπα αναμένεται να μπουν στην ομάδα των διάσημων, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Παρουσιαστής για μια ακόμη σεζόν θα είναι ο αγαπητός Γιώργος Λιανός, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως η παραγωγή εκτός από τους διάσημους, θα δώσει ιδιαίτερη βάση και στους μαχητές, στους οποίους πάντα υπάρχουν πρόσωπα κλειδιά, που παίζουν τον δικό τους ρόλο στην έκβαση του ριάλιτι.

Άλλωστε δεν είναι κοινό μυστικό ότι οι περισσότεροι νικητές, προέρχονται από την ομάδα των μαχητών, αφού μιλάμε για άτομα πιο αθλητικά, μικρότερα σε ηλικία και με μεγαλύτερη αντοχή.