Μια από τις πιο σχολιασμένες παίκτριες στο φετινό GNTM είναι μέχρι στιγμής η Έλενα Λυσάνδρου.

Η 18χρονη Κύπρια, η οποία δίχασε τους κριτές, αφού οι μισοί την λάτρεψαν, με τους άλλους μισούς να… βρίσκουν ορισμένα ελαττώματα στην εμφάνιση της, πήρε τέσσερα ναι και πέρασε στην επόμενη φάση του ριάλιτι.

Ωστόσο ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει ένας… μικρός χαμός σχετικά με την Έλενα, αφού δεν είναι λίγοι οι οποίοι την χρίζουν ως ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Εμείς δεν ξέρουμε το πόσο μακριά θα φτάσει το συγκεκριμένο κορίτσι, το οποίο με την ομορφιά και την γλυκύτητα της κατάφερε να «κερδίσει» τον κόσμο, ωστόσο ήδη γνωρίζουμε μερικά πράγματα για εκείνη.

Ένα από αυτά είναι το γεγονός πως είναι ανεξάρτητο μοντέλο και μέσω instagram διαφημίζει προϊόντα, αφού οι 40.000 ακόλουθοι της δεν περνούν αδιάφοροι από κανένα. Μπορεί το ύψος της να μην είναι ιδανικό, αφού κοιτάζει τον κόσμο από το ένα μέτρο και 64 εκατοστά, ωστόσο αυτό μικρή σημασία έχει, καθώς τα μακριά της πόδια σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά και την εντυπωσιακή της μέση σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοικτό.

Μάλιστα ήδη η audition της στο επίσημο κανάλι του STAR στο Youtube αριθμεί περισσότερες από 500.000 προβολές, με τα σχόλια να είναι θετικά αναφορικά με το 18χρονο κορίτσι στην συντριπτική τους πλεοψηφία.

Δείτε ορισμένες από τις φωτογραφίες της στο instagram