Η Eurovision 2022 είναι προ των πυλών, με τους δυο ημιτελικούς από τους οποίους θα προκύψουν τα τραγούδια που θα βρεθούν στον «μεγάλο» τελικό να είναι προγραμματισμένοι για της 10 και 12 του μήνα.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως έχει ακουστεί μια… φήμη η οποία αναφέρει πως φέτος θα υπάρξει μια αβάντα στην Ουκρανία αναφορικά με τα όσα τραβάει η χώρα, μετά τον πόλεμο που δέχεται από την Ρωσία.

Άλλωστε η διοργανώτρια αρχή έχει αποβάλει την Ρωσία από τον φετινό μουσικό θεσμό, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν πως η κριτική επιτροπή η οποία τα τελευταία χρόνια παίζει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του τελικού αποτελέσματος, αλλά και του νικητή, θα δώσει πολύ καλή βαθμολογία στους Ουκρανούς!

Επιπρόσθετα είναι αρκετά πιθανό και η χώρα μας, να δώσει το «χρυσό» της 12αρι στην Ουκρανία αντί για την Κύπρο, ως μια ένδειξη συμπαράστασης στην χώρα. Όχι βέβαια πως η αδελφική Κύπρος δεν θα στηριχτεί από την Ελλάδα, ωστόσο όπως δείχνουν τα τελευταία δεδομένα την καλύτερη βαθμολογία από τον ελληνικό λαό αναμένεται να λάβει η Ουκρανία.