Το βράδυ της Πέμπτης 12/05 παρακολουθήσαμε τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision. Σε αυτόν συμμετείχε και η Κύπρος με την Ανδρομάχη, ωστόσο το αξιόλογο τραγούδι τους «Ela» δεν κατάφερε να προκριθεί στον «μεγάλο τελικό του Σαββάτου 14/05.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 24ωρα είχε ακουστεί πως η Κύπρος στις στοιχηματικές έπεφτε κατακόρυφα, κάτι που τελικά-δυστυχώς-επαληθεύτηκε, με την Ανδρομάχη εμφανώς επηρεασμένη από το αρκετό άγχος που είχε να μην μπορεί να αποδώσει στο stage τα αναμενόμενα και να μένει στα ρηχά.

Μια εξέλιξη η οποία σαφώς στεναχώρησε τους ανθρώπους που επιμελήθηκαν το εν λόγο τραγούδι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν έδωσαν συγχαρητήρια και εύσημα στην Ανδρομάχη η οποία έκανε το καλύτερο που μπορούσε, ωστόσο ήταν και λίγο άτυχη καθώς είχε να αντιμετωπίσει αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό.

Όπως και να έχει το τραγούδι της Κύπρου αναμένεται να παίξει σε αρκετά beach bar τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού αποτελεί ένα πολύ ωραίο δημιούργημα το οποίο μπορεί να μην πέρασε στον τελικό, ωστόσο σου φέρνει θετικά vibes.