Αποκάλυψη Κατερινόπουλου: «Αυτοί σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ»

Μετά το πέρας ενός έτους από τον φρικτό θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και ενώ η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τους ένοχους, ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη θέλησε να δώσει την δική του εκδοχή επισημάνοντας πως η υπόθεση είναι πέρα ως πέρα δύσκολη, αφού από πίσω κρύβεται ένα οργανωμένο έγκλημα.

Μάλιστα ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. δεν δίστασε να αναφέρει πως ορισμένα άτομα τα οποία κρύβονται πίσω από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκονται ήδη στην φυλακή, με τον ίδιο να ρίχνει κατά μια έννοια μερίδιο ευθύνης στην πολιτεία.

«Ο Γιώργος ήταν φίλος και είχα την τύχη να τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Πριν καν γίνω πρόεδρος των αξιωματικών. Είναι έργο του οργανωμένου εγκλήματος, σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση. Οργανωμένο έγκλημα είναι πίσω από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε κάποιους κακοποιούς που βρίσκονται μέσα στη φυλακή.

Κάποιοι συμμετέχουν στις οργανωμένες ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος και άτομα που έχουν ένα κύρος σ’ αυτή την κοινωνία και δέχονται τα σέβη των ανθρώπων αυτής της κοινωνίας. Δεν υπάρχει κανένας νομικός όρος που να λέει τι είναι τρομοκρατία. Παγκοσμίως. Ουδέποτε έδωσαν έναν ορισμό τι είναι τρομοκρατία. Άρα είναι στην ευχέρεια της ελληνικής πολιτείας να το εντάξει όπου γουστάρει.

Είναι οργανωμένο έγκλημα. Ποιος μου λέει πως πίσω από το οργανωμένο έγκλημα ή κάποια ποσά από το οργανωμένο έγκλημα δεν καταλήγουν και σε κάποιες τρομοκρατικές οργανώσεις» ήταν τα λόγια του.

About Author /

Life is a tricky, stay in your magic

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search