Μετά από το… σίριαλ για το ποιο κανάλι θα είναι αυτό, από το οποίο το «Ράδιο Αρβύλα» θα προβάλετε, η αγαπημένη παρέα ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα.

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης με την ομάδα του θα κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 20.00, με τους Θεσσαλονικείς παρουσιαστές μέσα από το επίσημο κανάλι τους στο Youtube να έχουν κάνει ήδη γνωστό το trailer για τη νέα σεζόν.

Σε αυτό όπως μπορείτε να διαπιστώσετε οι Αρβύλα έχουν βάλει την δική τους μοναδική πινελιά, προκειμένου να προϊδεάσουν τον κόσμο για τα όσα πρόκειται να δει φέτος.

Μάλιστα ο Ant1 από την πλευρά του έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστό πως το «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψε στο κανάλι το οποίο μεγαλούργησε, αναφέροντας πως οι συντελεστές έρχονται… γκαζωμένοι.

«Είναι άμεσοι.

Είναι καυστικοί.

Είναι αυθόρμητοι.

Είναι αντιδραστικοί.

Είναι οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και είναι η ΣΑΤΙΡΑ στα καλύτερά της!

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 20:00, το σύμπαν θα παγώσει… βάλε ζακέτα!

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, έρχονται στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα αποδομεί τις εξελίξεις και την καθημερινότητα, και θα ξεγυμνώνει τη σοβαροφάνεια, γιατί άλλωστε η αλήθεια είναι πάντα γυμνή!».

Λίγες ώρες πριν το καινούργιο τρέιλερ βγει στον αέρα του ΑΝΤ1, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο και να διαπιστώσετε πως οι Ράδιο Αρβύλα έρχονται… γκαζωμένοι, με πολλά κέφια… όπως πάντα, για να αποδείξουν πως «υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση» είναι η ανακοίνωση του καναλιού.