Το μυστήριο σχετικά με τη ζωή του Sin Boy συνεχίζει να κρατά, με τις φήμες που θέλουν το γνωστό trapper να έχει πεθάνει να δίνουν και να παίρνουν.

Συγκεκριμένα είχε αναπτυχθεί μια θεωρία πως ο νεαρός καλλιτέχνης είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Κοσόβου μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, με μια φωτογραφία μάλιστα να βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν πρόκειται για τωρινό γεγονός.

Ωστόσο λίγο αργότερα από τον προσωπικό λογαριασμό του ίδιου στο instagram, άλλη μια ανάρτηση ήρθε να αναστατώσει τους πάντες για τα καλά.

Σε αυτή απεικονίζεται ο ίδιος με τη λεζάντα στη φωτογραφία να αναφέρει:

«Έχει επαληθευτεί. Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα.»

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία προφίλ του νεαρού άνδρα άλλαξε και στη θέση της μπήκε ένα μαύρο φόντο.

Για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε βέβαια το αντίθετο, κάτι από τα παραπάνω, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που οι εν λόγω φήμες εμφανίζονται γύρω από το πρόσωπο του Sin Boy, αφού στο παρελθόν και μετά την τεράστια επιτυχία του «Mama» ο Ελληνο-Αλβανός τραγουδιστής είχε αναφέρει πως ορισμένα άτομα ήθελαν να του αφαιρέσουν τη ζωή.

Στη συνέχεια έφυγε από τη χώρα μας και απομακρύνθηκε για ένα διάστημα από την δημοσιότητα, προτού επιστρέψει με σκοπό να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.