Είστε κολλημένοι στο σπίτι σε καραντίνα, το κοστούμι και η γραβάτα αποσύρεται για ντουλάπα για λίγο. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην φαίνεστε κομψοί στο loungewear σας. Κοιτάξτε αυτές τις πολυτελείς επιλογές και νιώστε κάπως σαν τον Χιού Χέφνερ.

Zimmerli Piped Silk Robe

Ο Zimmerli, από την Ελβετία, κάνει μερικά από τα καλύτερα εσώρουχα στον κόσμο. Αυτή η κομψή ρόμπα είναι 100% μεταξωτή, καθιστώντας την εκπληκτική, ελαφριά και απαλή. Η ζώνη είναι αποσπώμενη και η ρόμπα διαθέτει διπλές μπροστινές τσέπες, καθιστώντας την πρακτική και εξελιγμένη. Δεν υπάρχει τίποτα τόσο πολυτελές όσο το τυλιγμένο σε απαλό μετάξι.

Dolce & Gabbana

Για έναν άνδρα με στυλ, αυτή η ρόμπα Dolce & Gabbana είναι μια τολμηρή επιλογή. Η ιταλική φίρμα, γνωστή για τα ατρόμητα σχέδια της, παράγει την απόλυτη πολυτέλεια για το σαλόνι σας. Εργαστείτε με στιλ και άνεση με 100% εξωτερικό μετάξι και επένδυση, καθώς και μια χαλαρή εφαρμογή. Το μοτίβο διαθέτει κορώνα, μενταγιόν, σταυροί, θρησκευτικές τέχνες και vintage κλειδαριές.

Dolce & Gabbana Bandana

Μια άλλη εντυπωσιακή επιλογή από την Dolce & Gabanna, αυτή η μεταξωτή ρόμπα Bandana Print, θα σας εξασφαλίσει να ξεχωρίζετε. Το κομμάτι διαθέτει ένα απλό μαύρο γιακά και μανσέτες σάλι, ενεργώντας σε αντίθεση με την ενεργητική εκτύπωση. Υπάρχουν επίσης διπλές μπροστινές τσέπες και ζώνη μέσης. Η εκτύπωση τύπου bandana προσφέρει μονοχρωματική πολυπλοκότητα, ενώ η χαλαρή τοποθέτηση εξασφαλίζει την απόλυτη άνεση.

DSQUARED2

Τα οργανωμένα αθλήματα είναι σε αναμονή και τα γυμναστήρια κλειστά προς το παρόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσετε τελείως την αθλητική αισθητική. Παίξτω Mike Tyson με αυτό το μποξέρ στυλ από το DSQUARED2. Οι σχεδιαστές στο DSQUARED2 συνδυάζουν την άνεση με το μοντέρνο σχεδιασμό.

Fendi Jacquard

Μείνε ζεστός με αυτό το πολυτελές ρούχο από ένα άλλο ιταλικό εργοστάσιο μόδας – Fendi. Με τα εικονικά διπλά λογότυπα F των Fendi, το ζακάρ καφέ και καμηλοπάρδαλη είναι μια πιο παραδοσιακή μάρκα, αλλά είναι ακόμα κομψή. Ιδανικό για πιο δροσερές νύχτες, το ζεστό ύφασμα θα σας κρατήσει και άνετους.

Paul Stuart Piped Cashmere Robe

Οι ζεστοί τόνοι και το μαλακό κασμίρι μαλλί αυτού του ρούχου από τον Paul Stuart θα σας προσφέρει άνεση και κομψότητα όλα τη μέρα. Ιδρύθηκε το 1938, η μάρκα Paul Stuart είναι για άνδρες με έντονο στυλ ένδυσης. Αυτή η ρόμπα είναι ιδανική για να κλείσετε τη μέρα σας με ένα ποτήρι κονιάκ δίπλα στο τζάκι.