Η νέα ταινία του Spiderman που θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου και έχει τίτλο «Spiderman NO WAY HOME» θα είναι μια μίξη με παλιούς, νέους αλλά και ορισμένους χαρακτήρες έκπληξη από τον κόσμο του ήρωα. 

Συγκεκριμένα όπως μπορούμε να διακρίνουμε από το ολιγόλεπτο trailer το οποίο έχει κάνει την εμφάνιση του, ο Spidey θα πάρει την βοήθεια ενός μαγικού τρικ, προκειμένου να καταφέρει να διατηρήσει κρυφή την μυστική του ταυτότητα, ωστόσο θα προκαλέσει ορισμένες επιπτώσεις.

Και αυτό διότι αρκετοί εχθροί από το… παρελθόν θα έρθουν ξανά να τον αντιμετωπίσουν και να ζητήσουν εκδίκηση. Μάλιστα, όταν λέμε παρελθόν εννοούμε παλιές ταινίες Spiderman! Για την ώρα δεν έχουμε παραπάνω λεπτομέρειες, ωστόσο τα πρώτα πλάνα από το trailer που έχει κυκλοφορήσει η Sony είναι άκρως εντυπωσιακά.

Άλλωστε η ιδέα σαν ιδέα ακούγεται αρκετά καλή. Μένει να δούμε στην πράξη αν η ταινία όντως αξίζει τον ενθουσιασμό που έχει προκαλέσει, ή αποδειχθεί κατώτερη των περιστάσεων. Προς το παρών υπομονή, μέχρι να την δούμε στις μεγάλες οθόνες.