Λίγες ημέρες μετά την πανηγυρική δικαστική του νίκη ενάντια στην πρώην του σύντροφο Amber Heard ο Johny Depp βρέθηκε στο Birmingham εκεί όπου θέλησε να πάει σε ένα ινδικό εστιατόριο και να γευτεί την κουζίνα της εν λόγω χώρας. Μάλιστα ο διεθνούς φήμης ηθοποιός δεν άφησε την παρουσία του να περάσει έτσι, καθώς ο λογαριασμός που έκανε έφτασε το αστρονομικό ποσό των 60.000 λιρών!

Actor Johnny Depp waves as he arrives at Fairfax County Circuit Court during his defamation case against ex-wife, actor Amber Heard, in Fairfax, Virginia, U.S., May 4, 2022. REUTERS/Elizabeth Frantz/Pool

Παρέα με τον Johny Depp ήταν και ορισμένοι φίλοι του των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ αξίζει να χαρακτηριστεί πως οι πόρτες του καταστήματος έκλεισαν για τους… απλούς πελάτες, καθώς το εν λόγω βράδυ η κατάσταση εντός του μαγαζιού ήταν prive.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μάνατζερ του εστιατορίου Mohammed Hussain θέλησε να αναφέρει πως η παρουσία του Johny Depp ήταν άκρως ευχάριστη με τον ίδιο να μένει άκρως ικανοποιημένος και μάλιστα να μην έχει πρόβλημα να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με όλους τους υπαλλήλους, καθώς και να ξεναγηθεί στους χώρους εντός του εστιατορίου.