Η στιγμή που περιμέναμε όλοι οι fans του Τόμι Σέλμπι και της οικογένειας του, φαίνεται πως έρχεται. Η σειρά Peaky Blinders, φτάνει στο τέλος της, με τον έκτος κύκλο να βρίσκεται προ των πυλών. Το τρέιλερ του έκτου κύκλου δημοσιεύτηκε στο Youtube από το BBC, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι η ακριβής ημερομηνία που θα έχουμε την επίσημη κυκλοφορία των νέων επεισοδίων.

Πάντως όσοι περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τις καινούριες περιπέτειες της οικογένειας από το Μπέρμιγχαμ, δεν θα είμαστε για πολύ καιρό στην αναμονή, καθώς φημολογείται ότι στις αρχές του 2022, θα μπορούμε να απολαύσουμε τη βρετανική σειρά.

Από αυτά που είδαμε στο τρέιλερ, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ο Τόμι Σέλμπι ( που τον υποδύεται ο ηθοποιός Σίλιαν Μέρφι) επιστρέφει για να τακτοποιήσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς που άφησε από τον πέμπτο κύκλο της σειράς. Στο τρέιλερ βλέπουμε ξανά όλα τα μεγάλα ονόματα που έπαιξαν και στους παλιότερους κύκλους, όπως ο Τομ Χάρντι, ο Πολ Άντερσον, η Άνια Τέιλορ-Τζόι κ.α.

Η μόνη μεγάλη απώλεια, θα είναι αυτή της Θείας Πολ, καθώς η ηθοποιός που την υποδυόταν, η Χέλεν ΜακΡόρι, απεβίωσε τον περασμένο Απρίλιο. Υπάρχει μια φήμη επίσης που αναφέρει ότι ο έκτος κύκλος θα διαδραματιστεί στη περίοδο που ανεβαίνει ο εθνικοσοσιαλισμός στην Ευρώπη, στα χρόνια του Μεσοπολέμου και θα συναντήσουμε τον γνωστό και αγαπημένο ηθοποιό, Ρόμαν Άτκινσον, να παίζει το ρόλο του Χίτλερ!

Η παραγωγή καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, αλλά ο σεναριογράφος της σειράς, Στίβεν Νάιτ, υποσχέθηκε ότι το κοινό θα αποζημιωθεί για την υπομονή του. «Η οικογένεια Σέλμπι βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και διακυβεύονται πολλά. Πιστεύουμε πως θα είναι ο καλύτερος κύκλος από όλους όσους έχουν κυκλοφορήσει», αναφέρει ο Νάιτ.

Να σημειώσουμε επίσης ότι η οικογένεια Σέλμπι, μετά την ολοκλήρωση του έκτου κύκλου, θα μεταφερθεί στους κινηματογράφους, συνεχίζoντας τις περιπέτειες της με άλλη μορφή.