Μπορεί οι καφετέριες, τα εστιατόριο και γενικότερα τα μαγαζιά της εστίασης να άνοιξαν, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είμαστε όλη μέρα μαντρωμένοι στα σπίτια μας, ωστόσο το Netflix έχει τον… τρόπο να μας κάνει να μείνουμε μέσα και να καθόμαστε με τις ώρες να βλέπουμε σειρές,

Άλλωστε τα νέα σίριαλ της γνωστής πλατφόρμας είναι αρκετά δυνατά. Εμείς αφού ρίξαμε μια ματιά ξεχωρίσαμε τις 10 από τις καλύτερες σειρές και σας τις παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά.

1)Sons of Sam

O Maury Terry πέρασε τη ζωή του προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο ότι ο περίφημος σειριακός δολοφόνος της Νέας Υόρκης, David Berkowitz, δεν πραγματοποίησε τις δολοφονίες για τους οποίους έκρινε ένοχος μόνος του. Αντ ‘αυτού, τα ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν τα αποδεικτικά στοιχεία του Terry για να δείξουν ότι ο Berkowitz ήταν μέρος μιας σατανικής λατρείας – ενώ επίσης τοποθέτησε τον Terry ως έναν ιδεοληπτικό αναξιόπιστο αφηγητή που πέρασε τη ζωή του πηγαίνοντας πολύ μακριά από την τρύπα του κουνελιού. Είναι τόσο μια βιογραφία του Terry όσο και μια συναρπαστική παρουσίαση του έργου της ζωής του, συναρπαστική και αρκετά ισχυρή ώστε να επηρεάζει για πάντα τον τρόπο που θυμόμαστε την περίφημη υπόθεση Son of Sam.

2)Shadow and bone

Η σειρά βιβλίων φαντασίας ζωντανεύει στο Netflix σε αυτήν τη νέα προσαρμογή, η οποία δεν θα απογοητεύσει τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές της. Η Alina Starkov ανακαλύπτει τις… μυστικές δυνάμεις της, κάτι που θα έχει δώσει άλλη εξέλιξη στην ζωή της. Η σειρά ίσως είναι λίγο μπερδεμένη για να ακολουθήσει τους λάτρεις των βιβλίων, αλλά μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους…

3)Last Chance U: Basketball

Στα τακούνια του πολιτιστικού φαινομένου Cheer, το Last Chance U: Basketball ακολουθεί τους ελπιδοφόρους αθλητές D1 στο East Los Angeles College. Συγκλονιστικό, ξεκαρδιστικό και ωμό, η σεζόν, που περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες προσωπικότητες που έχουμε δει ποτέ στη σειρά, είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να χάσετε.

4) The Serpent 

Με τα ναρκωτικά, τις ληστείες και τη βάναυση δολοφονία, η συγκεκριμένη σειρά δεν είναι για… διασκέδαση. Πρόκειται για μια δραματική επανάληψη οκτώ μερών από τα τρομακτικά εγκλήματα της πραγματικής ζωής που διαπράχθηκαν από τον Charles Sobhraj γύρω από την Ασία τη δεκαετία του 1970, καθώς και την ιστορία του ολλανδού διπλωμάτη που εργάστηκε για να τον κατεβάσει. Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι ο Sobhraj είναι ακόμα ζωντανός σήμερα , εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης στο Νεπάλ για μία από τις δολοφονίες που απεικονίζονται στη σειρά – αλλά ποτέ δεν συνελήφθη ούτε διώχθηκε στην Ταϊλάνδη, όπου συνέβη το μεγαλύτερο μέρος των εγκλημάτων του.

5) Murder Among the Mormons

Ίσως ο εξειδικευμένος κόσμος των σπάνιων Μορμόνων που ασχολείται με τα έγγραφα δεν έρχεται αμέσως στο μυαλό όταν σκέφτεστε εγκληματίες, βόμβες και δολοφονίες. Ωστόσο το Murder Among the Mormons , ένα νέο ντοκιμαντέρ για μια απίστευτη ιστορία εγκλήματος και εξαπάτησης που συγκλόνισε την Εκκλησία των Αγίων των Τελευταίων Ημερών το 1985.

6) Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer

Αυτό το τετραμερές ντοκιμαντέρ χρονολογεί τα εγκλήματα και το χρονοδιάγραμμα της έρευνας στην περίφημη υπόθεση Night Stalker. Ο Kidnapper και ο σειριακός δολοφόνος Richard Ramirez τρομοκρατούσαν τους Καλιφορνέζους στα μέσα της δεκαετίας του ’80 για σχεδόν ένα χρόνο μέχρι τη σύλληψή του, και αυτή η σειρά, που είπε κυρίως από τις προοπτικές των ντετέκτιβ που δούλεψαν την υπόθεση, υπογραμμίζει τη μακρόχρονη και απογοητευτική έρευνα, καθώς και τα θύματα και τους επιζώντες των επιθέσεων.

7) Cobra Kai: Season 3

Η τρίτη σεζόν του αγαπημένου Cobra Kai , μιας κωμωδίας πολεμικών τεχνών βασισμένο στις πρωτότυπες ταινίες Karate Kid , κυκλοφόρησε τον κινηματογράφο τον Ιανουάριο. Ένα επιτυχημένο χτύπημα με θαυμαστές όλων των ηλικιών, το οποίο μέχρι να βγει η 4η σεζόν μπορείτε να δείτε τις τρείς πρώτες. Και ποιος ξέρει μετά μπορεί να μάθετε και καράτε.

8) Lupin

Το λούπινο είναι ένα θρίλερ το οποίο αφορά τον Ασάνε Diop(Omar Sy) ο οποίος προσπαθεί να εκθέσει τη διαφθορά στον κόσμο και με τις πράξεις του θα… χαλάσει το καλό όνομα του πατέρα του. Η καλή παλιομοδίτικη σειρά ληστείας έχει πολύ δόση δράσης και αγωνίας, αλλά είναι και γεμάτη συναισθήματα. Η σεζόν 1 έφτασε στο Netflix αυτόν τον Ιανουάριο, αλλά το δεύτερο μέρος δεν αναμένεται μέχρι το καλοκαίρι, οπότε έχετε αρκετό χρόνο να καλύψετε τα πρώτα έξι επεισόδια.

9)Pretend It’s A City

Στο Pretend It’s A City , ο θεατής διασχίζει και ανακαλύπτει τη Νέα Υόρκη με την καθοδήγηση του θρυλικού συγγραφέα Fran Lebowitz. Σε μια σειρά συνομιλιών με τον Μάρτιν Σκορσέζε, το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες της Νέας Υόρκης, των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτή, αλλά επίσης κρύβει και άλλες εκπλήξεις.

10)Bling Empire

Το Bling Empire είναι ένα χαοτικό reality show του Netflix που ακολουθεί μια χούφτα εξαιρετικά πλούσιων νεαρών οι οποίοι ψωνίζουν, γευματίζουν, κάνουν διάφορες δραστηριότητες πάντα με το δικό τους μοναδικό στυλ.. Η πρώτη αμερικανική σειρά πραγματικότητας με επικεφαλής ένα ασιατικό-αμερικάνικο καστ , η γεμάτη δραματική σειρά είναι ένα παράθυρο στην ασιατική κουλτούρα και μια πολύ ευπρόσδεκτη απόδραση σε έναν κόσμο ραπτικής, ιδιωτικών τζετ και τρελών πάρτι.