Είναι το νέο soupercar της Φεράρι. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ωστόσο το μοντέλο 2021 Ferrari Roma είναι το κάτι άλλο. Τέλειο design, άνεση, απλότητα, ιταλική φινέτσα αλλά και ταχύτητα, είναι ορισμένα από τα στοιχεία που διαθέτει το νέο μοντέλο της ιταλικής μάρκας.


Με 612 άλογα που μπορούν να φτάσουν τα 60 μίλια / ώρα σε τρία δευτερόλεπτα το καινούργιο μοντέλο της Ferrari, σε κάνει να αισθάνεσαι πως δεν οδηγείς αυτοκίνητο! Άλλωστε μιλάμε για ασύλληπτες ταχύτητες, που μόνο λίγα(μετρούνται στο δάχτυλο του ενός χεριού ενδεχομένως) αυτοκίνητο μπορούν να πιάσουν. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρουσιάζουν το αυτοκίνητο με… διαστημόπλοιο.

Μάλιστα οι ειδικοί και όσοι είναι κριτικοί αυτοκινήτων αναφέρουν πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πιο κομψό σε εμφάνιση της Ferrari. Άλλωστε το designe του είναι τέτοιο που το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο… απλός κόσμος δεν μπορεί παρά να απολαύσει το συγκεκριμένο Supercar, καθώς η τιμή του ανέρχεται σε αρκετά μηδενικά. Άλλωστε ένα τέτοιο όχημα εκτός του ότι δεν μπορεί να το οδηγήσει ο κάθε ένας, είναι και ένα μέσο το οποίο χρειάζεται… τάισμα. Και με τον όρο τάισμα εννοούμε πέρα από ακριβά ανταλλακτικά, τιμή ανταλακτικών, καύσιμο κτλ, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και ο δρόμος.

Η FERRARI ROMA είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο χρειάζεται δρόμους… μοντέλα και όχι… το ανάποδο. Κάπως έτσι για την ώρα οι «κοινοί θνητοί» το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το απολαμβάνουμε μέσα από βίντεο και φωτογραφίες και να κάνουμε μια ευχή, κάποια μέρα να μπορέσουμε να το πιάσουμε(ή κάποιο παρόμοιο Supercar) στα χέρια μας.