Δεν γίνεται να υπάρξει επεισόδιο στο φετινό My Style Rocks χωρίς να υπάρξει μια λογομαχία ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

Κάπως έτσι η… παράδοση δεν γινόταν να χαλάσει ούτε σήμερα, με τις δυο πιο συζητημένες παίκτριες στο ριάλιτι να βγάζουν για μια ακόμη φορά μαχαίρια η μία στην αλλη.

Αυτή τη φορά αιτία στάθηκαν τα λόγια της Emilia, η οποία ανέφερε πως ο πατέρας της, την είχε προτρέψει να κρατάει μικρό καλάθι στη Νικόλ, κάτι το οποίο για την πρώτη βγήκε αληθινό.

Η συγκεκριμένη ατάκα δεν έμεινε αναπάντητη από την δευτερη, η οποία θίχτηκε και αναρωτήθηκε από που γνωρίζεται με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Απάντηση βέβαια δεν πήρε, ωστόσο υπήρξε άλλη μια διαμάχη μεταξύ των κοριτσιών, οι οποίες μάλιστα παραδέχτηκαν πως είχαν γνωριστεί προτού μπουν στο παιχνίδι, παρόλα αυτά η όποια σχέση είχαν αναπτύξει πήγε περίπατο.

Άλλωστε όταν στη μέση μπαίνει το συμφέρον και ενίοτε η φήμη, πολλές φιλίες καταστρέφονται.

Μετά την παρέμβαση των κριτών η κατάσταση ηρέμισε κατά κάποιον τρόπο, με τους ίδιους παρόλα αυτά να μην μένουν ικανοποιημένη με το look της Emilia, με αποτέλεσμα να μην συγκεντρώνει ψηλή βαθμολογία.

Ωστόσο όπως βλέπουμε και στο trailer του ερχόμενου επεισοδίου, οι χαμηλές κριτικές θα συνεχίσουν, αφού οι διαγωνιζόμενες φαίνεται πως δεν έβαλαν τα δυνατά τους…