Μετά από μια αρκετά «σκληρή» audition για τις διαγωνιζόμενες του GNTM 5, έγιναν γνωστά τα κορίτσια τα οποία πέρασαν στο bootcamp και θα διεκδικήσουν το τίτλο του φετινού ριάλιτι μόδας.

Ο ανταγωνισμός όπως κάθε χρόνο ήταν τεράστιος, με τους κριτές να καλούνται να πάρουν μια αρκετά δύσκολη απόφαση αναφορικά με τα πρόσωπα τα οποία θα συνεχίσουν στο σπίτι του GNTM.

Άλλωστε όσο το παιχνίδι συνεχίζεται, ο ανταγωνισμός ολοένα και θα αυξάνεται, με τις κόντρες και τις τριβές ανάμεσα στις συμμετέχοντες να είναι αρκετά έντονος.

Μάλιστα στο επεισόδιο της Τρίτης δεν έλειψαν και ορισμένα κλάματα, αφού μια από τις παίκτριες η οποία «κόπηκε» από την επόμενη φάση, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα και την απογοήτευση της.

Στον αντίποδα όχθη, η χαρά και η ικανοποίηση στο στρατόπεδο των διαγωνιζόμενων που κατάφεραν να μπουν στην τελική 21αδα ήταν πολύ μεγάλος, με τις ίδιες πλέον να βλέπουν το όνειρο τους ολοένα και πιο κοντά στο να γίνει πράξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την κριτική επιτροπή απουσίαζε η Σοφία Χατζηπαντέλη, η οποία όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές ημέρες, δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι, με τις φήμες μάλιστα να αναφέρουν πως έχει έντονη κόντρα με ορισμένα άτομα από την παραγωγή αλλά και τους υπόλοιπους κριτές.