Ράδιο Αρβύλα: Νέα σεζόν με νέα πρόσωπα;

Η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» η οποία τη φετινή σεζόν δέχτηκε ένα τεράστιο χαστούκι μετά την είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε βιντεοσκοπήσει εν άγνοια της πρώην συντρόφου του, προσωπικές τους στιγμές και τις είχε αναρτήσει σε γνωστή ιστοσελίδα με ροζ περιεχόμενο, θα βρίσκεται κανονικά στον αέρα και την καινούργια τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα όπως γίνεται πάντα η πρεμιέρα των Αρβύλα θα γίνει προς τα τέλη του Οκτώβρη, ενώ αρκετός κόσμος έχει απορία εαν θα προστεθεί κάποιο άλλο μέρος στην παρέα των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση. Ωστόσο η απάντηση είναι πολύ απλή, καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει αντικαταστάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου με το πρόγραμμα να βγαίνει τη νέα σεζόν στον τηλεοπτική αέρα με την μορφή που είχε και φέτος.

Δηλαδή με τους τρεις κεντρικούς παρουσιαστές στις καρέκλες τους, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα στην τεχνική και όχι μόνο υποστήριξη της εκπομπής. Άλλωστε το… πείραμα που ήθελε το «Ράδιο Αρβύλα» να προβάλλεται με τρία άτομα χωρίς κάποιον στη θέση του τέως συνεργάτη τους πέτυχε.

Κάπως έτσι θα ήταν τρελό να αλλάξει η σύνθεση της ομάδας, η οποία παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τη φετινή σεζόν, κατάφερε να κερδίσει την… άτυπη μάχη και να σημειώσει για μια ακόμη χρονιά ψηλά νούμερα τηλεθέασης.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search