Πολλά σενάρια είχαν αναπτυχθεί σχετικά με τον Τζόνι Ντεπ και τους Πειρατές της Καραϊβικής.

Συγκεκριμένα όπως αναπαρήγαγαν ξένα μέσα, ο διάσημος ηθοποιός ήταν αρκετά πιθανό να ενσαρκώσει για μια ακόμη φορά τον θρυλικό Τζακ Σπάροου, στην καινούργια ταινία των πειρατών, ωστόσο η Βρετανική «Daily Meil» ήρθε να βάλει τέλος στα εν λόγω σενάρια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ από το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης, μετά τα όσα έγιναν ανάμεσα στον Τζόνι Ντεμπ και την πρώην σύντροφο του Άμπερ Χέρντ, η δημοτικότητα του Ντέμπ δεν θυμίζει σε τίποτα το ένδοξο παρελθόν του.

Και αυτό διότι στην Αμερική είναι πάρα πολλοί εκείνοι που πλέον αντιπαθούν τον 59χρονο star του hollywood.

Kάτι που το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι δημιουργοί της ταινίας, οι οποίοι δεν θέλουν επ΄ουδενι να δουν τους fan των πειρατών να τους γυρίζουν την πλάτη.

Κάπως έτσι ο Τζόνι Ντεμπ ο οποίος απομακρύνθηκε από τον ρόλο του Τζάκ Σπάροου όταν είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες καταγγελίες προς το πρόσωπο του, είναι σχεδόν αδύνατο να ενσαρκώσει ξανά ένα από τους πιο εμβληματικούς ρόλους, που τον έχουμε δει στην μεγάλη οθώνη.

Και όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, πολλοί είναι εκείνοι που συμφωνούν με την απόφαση των σκηνοθετών, ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχουν και οι φανατικοί υποστηρικτές του Τζόνι Ντεπ οι οποίοι τονίζουν πως χωρίς Τζάκ Σπάροου δεν υπάρχουν Πειρατές της Καραϊβικής…