Επειδή πολλοί από εσάς που θα διαβάσετε το κείμενο δεν έχετε δει την ταινία του James Bond, εμείς δεν θα σας κάνουμε spoil τι γίνεται.

Ωστόσο όπως όλοι ξέρετε, ο Daniel Craig δεν θα ξανά πρωταγωνιστήσει σε ταινία του 007.

Κάπως έτσι η παραγωγή ψάχνει τον διάδοχο του Βρετανού ηθοποιού, ωστόσο η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι. Το μοναδικό κοινό στοιχείο ωστόσο που έχουν όλοι, είναι ότι είναι γεννημένοι στην Μεγάλη Βρετανία. Δηλαδή με απλά λόγια είναι είτε Άγγλοι, είτε Σκωτσέζοι, είτε Ιρλανδοί.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλές φήμες σχετικά με το ποιος θα είναι ο νέος Bond και αν αυτός θα είναι άντρας, γυναίκα, έγχρωμος, στρέιτ ή γκει. Ναι καλά διαβάσατε, η παραγωγή των ταινιών ενδέχεται να αλλάξει ολοκληρωτικά το μοτίβο του James Bond, έχοντας στο μυαλό ορισμένα συνταρακτικά πράγματα!

Άλλωστε όταν το μυαλό μας πάει στον δημοφιλή πράκτορα, τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται κατά νου είναι ακριβά αμάξια, κουστούμια, όπλα και κομψές γυναίκες δίπλα του. Από τις πρώτες ταινίες του Bond, έως και το «No time to die» τουλάχιστον. Γιατί για την συνέχεια όλα είναι πιθανά…

Τώρα όσον αναφορά τα ονόματα που έχουν ακουστει και παίζουν δυνατά αυτά είναι πολλά.

Του Paul Mescal είναι ένα από αυτά. Ο νεαρός Ιρλανδός ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Normal People» έχει αναφέρει στο παρελθόν πως είναι μεγάλος φαν των ταινιών και θα ήταν χαρά του να γίνει ο επόμενος James Bond. Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τα παραπάνω, ο Paul παίζει δυνατά για τον ρόλο, χωρίς ωστόσο να είναι το φαβορί για να τον πάρει.

Ο Regé-Jean Page είναι και αυτός στην λίστα των ονομάτων, με τον σκουρόχρωμο ηθοποιό, ο οποίος είναι γεννημένος στην Βρετανία να έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρές στο Netflix να έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Και αυτό δεν είναι άλλο από την ηλικία του, αφού ο Page είναι 34 ετών, δηλαδή ότι πρέπει για να γίνει ο νέος 007.

Επίσης ο Henry Cavill, ο οποίος έχει ενσαρκώσει τον Σούπερμαν είναι μέσα στους υποψήφιους για την ταινία. Κοντά στα 40, με ένα παρουσιαστικό που φέρνει σε Daniel Craig, αφού είναι ψηλός, με γαλάζια μάτι και ανοικτό χρώμα μαλλιών, ο Cavill ο οποίος έχει μια σημαντική καριέρα στην βιομηχανία του θεάματος παίζει δυνατά για τον ρόλο.

Το μεγάλο φαβορί το αφήσαμε στο τέλος. Ο λόγια τον Tom Hardy. Οι συστάσεις δεν χρειάζονται, καθώς ο παγκόσμιας φήμης ηθοποιός έχει όλα τα φόντα για να γίνει ο επόμενος Bond. Τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε υποκριτικές ικανότητες. Άλλωστε ο Hardy έχει την ικανότητα να παίζει σε όλους τους ρόλους, είτε του κακού, είτε του καλού, είτε του ρομαντικού με τεράστια επιτυχία. Άλλωστε στα 44 του ο Hardy είναι ένας γοητευτικός άντρας και αυτή την στιγμή που μιλάμε ο επικρατέστερος να αναλάβει τον ρόλο του 007.

Πέρα από αυτούς στο τραπέζι έχουν πέσει και άλλα ονόματα, τα οποία ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά. Άλλωστε όπως είπαμε και παραπάνω η παραγωγή έχει στο μυαλό της.