Ο απόστρατος ταξίαρχος της ελληνικής αστυνομίας, τον οποίο έχουμε την ευκαιρία να τον παρακολουθούμε στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και έχει διαπρέψει με τις εξαιρετικές και πάντα εύστοχες τοποθετήσεις του, όπως όλα δείχνουν θα δοκιμάσει την τύχη του και στην πολιτική ζωή της χώρας.

Συγκεκριμένα ο ίδιος σύμφωνα με την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, θα κατέβει στις προσεχές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, αφού ουδέποτε έχει κρύψει τις πολιτικές του πεποιθήσεις, έχοντας στόχο φυσικά να μπορέσει να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί.

Άλλωστε είναι ένα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, κάτι που το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο αρχηγός του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θέλει να στελεχώσει το κόμμα του με ορισμένα «βαριά» ονόματα.

Όσον αναφορά την περιοχή στην οποία ο ίδιος θα είναι υποψήφιος, αυτή όπως φαίνεται θα είναι στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον τομέα της Δυτικής Αττικής, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη κάτι σίγουρο. Άλλωστε ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα τον ενδιέφερε η Αιτωλοακαρνανία.

Για την ώρα είμαστε σε αναμονή των ανακοινώσεων, προκειμένου να γνωστοποιηθούν τα πάντα.