Το «No Time to die» το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του στους κινηματογράφους της Αγγλίας στο τέλος του μήνα θα είναι η τελευταία ταινία που ο Ντάνιελ Κρέγκ θα υποδυθεί τον James Bond. Ο ταλαντούχος ηθοποιός ήταν γνωστό άλλωστε εδώ και πολύ καιρό πως δεν θα ξανά πρωταγωνιστήσει σε ταινία του πράκτορα 007, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα η «Bollinger Champagne» να βγάλει προς πώληση μια συλλεκτική σαμπάνια για το συγκεκριμένο γεγονός.

Μάλιστα το κουτί στο οποίο βρίσκεται μέσα η σαμπάνια δεν θα μπορούσε να μην λείπει το αυτοκίνητο σήμα κατατεθέν του James Βond, δηλαδή η «Aston Martin». Όπως μπορείτε να καταλάβετε το συγκεκριμένο προϊόν είναι περιορισμένης έκδοσης και θα το βρει κανείς στην τιμή των 79 δολαρίων.

Άλλωστε η συνεργασία της συγκεκριμένης εταιρίας, με τον James Bond κλείνει 40 χρόνια, κάτι που δεν γινόταν να μην γιορταστεί.

Όσο για τη νέα ταινία του 007, αυτή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτώβρη. Μάλιστα το τελευταίο trailer της ταινίας πριν την προβολή της έγινε γνωστό στο κοινό.