Το «Total Black Out» έκανε μέσα από την συχνότητα του Alpha το ντεμπούτο του στην Ελληνική τηλεόραση το Σάββατο 5/03 με ένα έκτακτο επεισόδιο. Και λέμε έκτακτο καθώς το παιχνίδι θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 22.40, αμέσως μετά τον «Σασμό».

Μάλιστα όπως και άλλα concept του Alpha, έτσι και το «Βlack Out» είναι παραγωγή της Barking well media, κάτι που σημαίνει πως ο Νίκος Κοκλώνης κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστεί σε ένα από τα ερχόμενα επεισόδια. Ωστόσο δεν θα είναι μόνος, αφού στο πλευρό του αναμένεται να εχει την πολύ καλή του φίλη Κατερίνα Καινούργιου, ενώ ακόμα στο τραπέζι έχουν πέσει και άλλα ονόματα από Έλληνες Celebrities, που θα κάνουν guest εμφανίσεις.

Άλλωστε ο Κοκλώνης όπως κάθε τι που ασχολείται στοχεύει σε ψηλά νούμερα τηλεθέασης, άρα θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις και πολλά ονόματα που θα μας κάνουν εντύπωση!

Όσο γι αυτούς που δεν είδαν το πρώτο επεισόδιο, αξίζει να αναφέρουμε πως κεντρικός παρουσιαστής του «Black Out» είναι ο γνωστός τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμος, ενώ επίσης άφθονο γέλιο πρόσφερε στους τηλεθεατές με τις αντιδράσεις του ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει viral!