Τη διαγραφή του Παύλου Χαϊκάλη, του Πέτρου Φιλιππίδη και του Γιώργου Κιμούλη αναμένεται να αποφασίσει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μέσα στο Φεβρουάριο!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον ΑΝΤ1, το πειθαρχικό έχει αποφασίσει την πρόταση του και τις επόμενες ημέρες ο φάκελος αναμένεται να κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο, με την τελευταία πράξη για να ολοκληρωθεί η διαγραφή τους να είναι η ψήφιση από τη γενική συνέλευση.

Οι δύο ηθοποιοί που δεν βρίσκονται στη φυλακή, δηλαδή ο Χαϊκάλης και ο Κιμούλης, έχουν δικαίωμα να δώσουν το «παρών» στη συνέλευση, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο εως και απίθανο στο να συμβεί. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως η διαδικασία καθυστέρησε επειδή πολλοί μάρτυρες κατέθεσαν τόσο υπέρ όσο και κατά Οι δύο ηθοποιοί που δεν βρίσκονται στη φυλακή, δηλαδή ο Χαϊκάλης και ο Κιμούλης, έχουν δικαίωμα να δώσουν το «παρών» στη συνέλευση, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο εως και απίθανο στο να συμβεί. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως η διαδικασία καθυστέρησε επειδή πολλοί μάρτυρες κατέθεσαν τόσο υπέρ των τριών ηθοποιών.