Η κόντρα ανάμεσα σε Snik και Light ειχε ως αποτέλεσμα αρκετές εκπομπές στην τηλεόραση να μπουν στην διαδικασία να σχολιάσουν το γεγονός, με πρώτη και κύρια το «Πρωϊνό» στον Ant1. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο δημοφιλής τραγουδιστής να ενοχληθεί από τα σχόλια των δημοσιογράφων και να αναφέρει στο stream του πως αν θέλει ο Λιάγκας μπορεί να μπει στο ρινγκ μαζί του και να λύσουν εκεί τις διαφορές τους.

«Είδα ότι το σχολιάσανε αυτό, αλλά δεν έχω κάτσει ούτε στο google να τα ανοίξω να ξέρεις. Είδα ο Λιάγκας πάλι κάτι έλεγε. Άμα θέλει τον βάζουμε κι αυτόν στο undercard τον Λιάγκα, να βάλει τα γάντια του να παίξει. Να παίξω πρώτα άμα θέλει με τον Λιάγκα» ήταν τα λόγια του.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε το εν λόγω στιγμιότυπο έπαιξε στον αέρα της εκπομπής με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να είναι έξαλλοι από τα όσα ανέφερε ο Snik και να αναφέρουν πως τα λεγόμενα αλλά και η συμπεριφορά του είναι ανεπίτρεπτα και με αυτό τον τρόπο δίνει άσχημο παράδειγμα στον κόσμο.

«Πόσο θλιβερό είναι όταν πριν από λίγες μέρες κλαίει όλη η Ελλάδα γι αυτό που έγινε και για τη βία και συνεχίζουμε να ακούμε και να έχουμε αυτά τα τραγούδια και αυτούς τους ανθρώπους που ακολουθούν παιδιά να λένε “ελάτε να πλακωθούμε”. Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας.

Πριν λίγες ημέρες όλοι κάναμε αναρτήσεις και δισκογραφικές και όλοι και λέγαμε πόσο αυτό το παιδί… για τη βία, συναντιούνται παιδιά και σκοτώνονται κι αυτοί λένε μεταξύ τους “έλα να πλακωθούμε”. Είναι άκομψο. Δεν μπορείς να λες από τη μια μέρα αυτό και μετά να μην σε ενοχλεί αυτό» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει εκ νέου απάντηση του Snik, ή αυτή η καταιγίδα που έχει ξεσπάσει σταματήσει.