Η πρώην παρουσιάστρια, η οποία έχει αφήσει πίσω την την τηλεόραση μετά την γέννηση του παιδιού της, έχει αποτραβηχτεί από τα μέσα ενημέρωσης, αφού πλέον είναι αφοσιωμένη στο 100% με την κόρη της.

Ωστόσο τωρα τελευταία τα πράγματα για την ίδια δεν πάνε καλά, καθώς όπως ανέφερε σε story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τα πράγματα για την ίδια δεν πάνε καλά.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως γύρισε από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο όπως υποστηρίζει κάποιος την έχει ματιάσει και όλα που της συμβαίνουν της πάνε τελείως στραβά.

Αποκορύφωμα στάθηκε το σπασμένο της νύχι, με την Τζούλια Νόβα να ζητά από τους followers της να την ξεματιάσουν, προκειμένου να δει λίγη… τύχη.

«Δεν ξέρω τι άλλο θα μου συμβεί μόλις μου έσπασε το νύχι, υποφέρω.

Μου πάνε όλα στραβά, δεν ξέρω ποιος με έχει ματιάσει, να σταματήσει γιατί δεν πάει άλλο. Με βλέπω να κλείνομαι σε ένα δωμάτιο και να μην βγαίνω πουθενά να μην βλέπω κανέναν, μόνη μου και μόνο έτσι μπορώ να προστατευτώ αλλιώς δεν με βλέπω καλά.

Όσοι ξέρετε να ξεματιάζετε σας παρακαλώ ξεματιάστε με» πρόσθεσε στα stories της ζητώντας επίμονα να την ξεματιάσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άραγε θα καταφέρει να βρει λύση στα… προβλήματα της  ;