Γύρω στα 1,5 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube είχε τις πρώτες τέσσερις ώρες της ανάρτησης του, το βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Mad Clip και της Ελένης Φουρέιρα, που «τίναξαν την μπάνκα στον αέρα». Ο γνωστός τράπερ μίλησε στο κανάλι του Ant1, ανέφερε πως κάθε τραγούδι το ερμηνεύει σαν είναι το πρώτο του. Μάλιστα δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως τα νούμερα που έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλά.

Για την Ελένη Φουρέιρα, ο Mad Clip ανέφερε: «Η Ελένη είναι super star. Εγώ έπαθα πλάκα με το πόσο σίγουρη ήταν μπροστά από την κάμερα, σε κάθε κίνηση της, σε κάθε βλέμμα στο φακό. Έχει αυτοπεποίθηση σε καθετί που κάνει. Είχαμε πραγματική χημεία με την Ελένη από την πρώτη στιγμή, δεν είμαστε δύο καλλιτέχνες που απλώς μας έφεραν κοντά για να κάνουμε ένα τραγούδι».

Όσον αναφορά τη ζωή του τόνισε «Εγώ ξεκίνησα πραγματικά στο μηδέν και πάντα ήθελα να πετύχω κάποια πράγματα στην ζωή μου. Πριν ασχοληθώ με την μουσική, ήμουν ένα “κωλόπαιδο”, ένα παλικαράκι που προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του. Όταν ξεκινάς από το μηδέν, είναι δεδομένο να θες να αποκτήσεις “καλά πράγματα” στην ζωή», είπε ο Mad Clip συμπληρώνοντας ότι έχει πάθος και αδυναμία στα αυτοκίνητα, λέγοντας δε «αυτό που θέλω, να το αγοράσω».

Σε ερώτηση αναφορικά με την σύντροφο του ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια τονίζοντας «την λατρεύω, ήταν δίπλα μου από την αρχή. Πίστεψε σε μένα, δεν μου γύρισε την πλάτη ποτέ, ούτε στις δύσκολες στιγμές. Εκτός από σύντροφος μου, είναι και ο “κολλητός” μου”.