Ο Βλοντιμίρ Ζελένσκι είναι ένα πρόσωπο το οποίο πριν γίνει πρόεδρος στην Ουκρανία είχε συμμετάσχει στην κωμωδία «Υπηρέτης του λαού», μια κωμωδία η οποία σημείωσε τεράστια απήχηση και μάλιστα ένας από τους λόγους που ο ίδιος κατάφερε να φτάσει μέχρι τον προεδρικό θώκο της χώρας του.

Στην σειρά ο Ζελένσκι υποδύεται έναν δάσκαλο ο οποίος ασκεί έντονη κριτική στην ηγεσία της χώρας του, με ένα μαθητή του να τον τραβά video και να το ανεβάζει στην πλατφόρμα του Youtube, κάνοντας θραύση. Μάλιστα ο κόσμος μαζεύει χρήματα προκειμένου να του οργανώσει την προεκλογική εκστρατεία, με τον πρωταγωνιστεί τον οποίο υποδύεται ο νυν πρόεδρος της Ουκρανίας, εν τέλει από το πουθενά να καταφέρνει να κερδίσει τις εκλογές προς έκπληξη πολλών!

Κάτι το οποίο θα έχει επιπτώσεις για τον ίδιο, καθώς θα αναγκαστεί να παρατήσει την ταπεινή και ήσυχη ζωή που έκανε μέχρι τότε, αφού πλέον θα είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος της χώρας.

Όπως είναι λογικό μετά τα τελευταία γεγονότα και αφού πλέον το όνομα Ζαλένσκι βρίσκεται στις πρώτες αναζητήσεις της google, η σειρά η οποία πλέον έχει γίνει viral θα κάνει την εμφάνιση της και στην Ελληνική τηλεόραση, αφού το κανάλι του Ant1 κατάφερε να αποκτήσει τα δικαιώματα της.

Κάπως έτσι αρχής γενομένης από την ερχόμενη Καθαρά Δευτέρα, και κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 το «Servant of People» θα προβάλλεται από τον Ant1 με το κανάλι του Αμαρουσίου να στοχεύει σε ψηλά νούμερα τηλεθέασης, με πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση.