Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας άνθρωπος για τον οποίο πάντα η προσωπική του ζωή δεν συζητιέται, αφού ο γνωστός καλλιτέχνης δεν επιθυμεί να δίνει στον κόσμο περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Ωστόσο όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Βέρτης έχει σχέση εδώ και 7 χρόνια με την Εμμανουέλα Κουκλινού, ένα πρόσωπο το οποίο είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν αρκετά χρόνια, όταν εμφανιζόταν στο γήπεδο του ΟΦΗ κλέβοντας την παράσταση με την απαράμιλλη ομορφιά της.

Το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους, αφού δεν ήθελε να δίνει περισσότερα στη φόρα, παρόλα αυτά πλέον η σχέση τους αποκαλύφθηκε.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι δυο τους μοιράζονταν την απόσταση Κρήτη – Αθήνα, ωστόσο πλέον έχουν αποφασίσει να μένουν μαζί, προκειμένου να βρίσκονται πιο κοντα.

Η 27χρονη κοπέλα γνωρίστηκε με τον Βέρτη σε μια βάφτιση το καλοκαίρι του 2017, με τον έρωτα να φαίνεται πως ήταν κεραυνοβόλος.

Για την ώρα ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα, όπως εάν στα άμεσα πλάνα τους έχουν τον γάμο, ή κάποιο αρραβώνα.

Όπως είναι λογικό δεν υπάρχει καμία κοινή τους φωτογραφία, αφού Βέρτης και Κουκλινού έχουν επιλέξει να διατηρούν πολύ χαμηλό προφίλ.