Μπορεί να μην έχει περάσει καλά καλά μια εβδομάδα από το φινάλε του Βαchelor, ωστόσο φαίνεται πως ο έρωτας που είχαν ο Αλεξης Παππάς και η Αθηνά NY ήταν σύντομος.

Και αυτό διότι η νικήτρια του παιχνιδιού και η εκλεκτή επί της ουσίας του Αλέξη, δεν ήταν και τόσο… εκλεκτή. Αυτό μπορεί να συμπεράνει κανείς αν κρίνει από τα λεγόμενα των δυο, αφού θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων ξεχωριστά.

Ναι καλά διαβάσατε, παρά το γεγονός πως το ζευγάρι είναι μαζί μετά το τέλος του Bachelor, με τους δυο τους να έχουν δώσει ορισμένες συνεντεύξεις, εν τέλει φαίνεται πως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Βέβαια παίζει και το σενάριο απλά ο Αλέξης με την καλοσυνάτη Αθηνά να θέλουν το δικό τους χρόνο, ωστόσο δεν συγκεντρώνει και τόσες πιθανότητες.

Αλώστε όπως το… αγαπημένο ζευγάρι έκανε γνωστό πριν λίγα 24ωρα στόχος του είναι να γνωριστεί καλύτερα και να μπορέσει να καταστρώσει πλάνα για ένα μέλλον στο οποίο θα βρίσκονται μαζί και αγαπημένοι. Το αν θα τα καταφέρουν ή θα έχουν την… τύχη του Παναγιώτη με την Νικόλ(ο περσινός Bachelor και νικήτρια) είναι άγνωστο μέχρι στιγμής…