Το σπίτι με την ανατριχιαστική ιστορία όπου οι οπαδοί του Τσαρλς Μάνσον διέπραξαν τις φρικτές δολοφονίες «Τέιτ – Λα Μπιάνκα», επτά ατόμων τον Αύγουστο του 1969,  βρήκε αγοραστή.


Μετά από σχεδόν οκτώ μήνες στην αγορά, το σπίτι πουλήθηκε τελικά σε μειωμένη τιμή, στα 1.875.000 δολάρια.
Ο ηθοποιός και ερευνητής παραφυσικών φαινομενων Ζακ Μπάγκανς αγόρασε το σπίτι το 2019 έναντι 1,89 εκατομμυρίων δολαρίων. Ένα χρόνο αργότερα προσπάθησε να το πουλήσει στην τιμή 2,2 εκατομμύρια δολάρια.
Ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι κάποιος που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ .
Το σπίτι βρίσκεται στο Λος Φελίζ του Λος Άντζελες. Πέρα από την σοκαριστική του ιστορία, είναι πανέμορφο. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία. Ένα σκεπαστό αίθριο έχει θέα στην πισίνα, η οποία περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση, με οπωροφόρα δέντρα και φανταστική θέα του Λος Άντζελες. 
Η ιστορία του σπιτιού, φρικτή. Στις 10 Αυγούστου 1969, οι οπαδοί του Manson μαχαίρωσαν επτά άτομα μεταξύ των οποίων και την έγκυο 8 1/2 μηνών Σάρον Τέιτ (Sharon Tate) σύζυγό του σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι (Roman Polanski), με 16 μαχαιριές.

H «οικογένεια Μάνσον» συνελήφθη και φυλακίστηκε. Ο Τσαρλς Μάνσον καταδικάστηκε αρχικά σε θάνατο αλλά η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη. Ο Μάνσον είχε αρνηθεί να συμμετάσχει σε προγράμματα αυτοβοήθειας και δεν είχε μετανοήσει για τα εγκλήματά του. Πέθανε στη φυλακή το 2017, σε ηλικία 83 ετών.

Πηγη: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων