Την Κυριακή 26/12 το Survivor έκανε το ντεμπούτο του για τη φετινή σεζόν, με ένα πρόσωπο από αυτά που είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να έχει ήδη ξεχωρίσει. Ο λόγος για τον Γιωρίκα Πηλίδη τον νεαρό παλαιστή, ο οποίος παρά το χαμηλό του ανάστημα έδειξε πως αποτελεί ένα από τους κορυφαίους παίκτες του φετινού παιχνιδιού αφού είναι εκρηκτικός, διαθέτει τρομερή τεχνική κατάρτιση ενώ δεν πρέπει να παραληφθεί το γεγονός πως έχει και μια εξαιρετική ευγενή άμυλα και είναι ένας ήρεμος χαρακτήρας, κάτι το οποίο κέρδισε τους χρήστες του twitter.

Ο Πηλίδης γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 2000 στην Αθήνα και είναι κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν αθλητή στο άθλημα της ελεύθερης Πάλης! Άλλωστε για όσους γνωρίζουν από πάλη το όνομα του δεν είναι καθόλου άγνωστό.

Μάλιστα ο 21χρονος Γιωρίκας θεωρείτε ως το «χρυσό παιδί» της πάλης αφού το ταλέντο του είναι τεράστιο με τους ειδικούς να κάνουν λόγο πως ο νεαρός αθλητής δεν έχει ταβάνι!

Ο Πιλίδης όπως είναι λογικό δεν ξεχνά τις ρίζες του, αφού ο ίδιος όπως και η οικογένεια του αγαπά πολύ την ποντιακή παράδοση ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο πως εντός του σπιτιού του μιλάνε ακόμα Ποντιακά! Άλλωστε η οικογένειά του ήρθε στην Ελλάδα από την Τζαμπούλ του Καζακστάν τη δεκαετία του 90.

Και παρά το γεγονός πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του έχουν περάσει δύσκολα, ο ίδιος σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τα παιδικά του χρόνια δεν θέλησε να αναφερθεί στα όσα έχει βιώσει, αλλά έδειξε πως είναι αποφασισμένος μέσα από τον αθλητισμό να παλέψει και να δώσει ένα καλύτερο μέλλον στους δικούς του ανθρώπους.