Η φετινή σεζόν στο «Love it» έφτασε στο τέλος της. Η Ιωάννα Μαλέσκου μαζί με τα υπόλοιπα άτομα από τα πάνελ για τελευταία φορά την φετινή σεζόν βγήκαν στον αέρα, με την εκπομπή η οποία έκανε φέτος την εμφάνιση της και αγαπήθηκε από το κοινό να σταματά για καλοκαίρι.

Άλλωστε το «Love it» ήταν η τελευταία εκπομπή στην τηλεόραση η οποία είχε μείνει από όσες είχαν ξεκινήσει τον χειμώνα. Όπως είναι λογικό η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου ήταν σαφώς συγκινημένη, μην διστάζοντας να βγάλει και ένα τελευταίο λόγο προς τους τηλεθεατές της, μην διστάζοντας να αναφέρει πως του χρόνου θα είναι και πάλι στο κανάλι πιο έμπειρη και καλύτερη από ότι φέτος. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως η ξανθιά παρουσιάστρια φέτος έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, φεύγοντας από την Κρήτη για την Αθήνα και ένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλιας.

«Πιστεύω πάρα πολύ στη θετική πλευρά των ανθρώπων και αν και μου έχετε πει πάρα πολλές φορές ότι έχω το ροζ συννεφάκι, έχετε δίκιο. Πιστεύω στη ρομαντζάδα στο να ακολουθείς και να πιστεύεις στα όνειρά σου. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που δεν έχω προλάβει να πω ονόματα, όλους τους συνεργάτες. Κρατάμε τα καλά με μια υπόσχεση με το καλό τη νέα σεζόν να είμαστε εδώ και να σας κάνουμε να αγαπάτε όπως εμείς εδώ στο Love It. Με το καλό με τη νέα σεζόν να σμίξουμε» ήταν τα λόγια της.