Ας ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά: πρέπει να της πάρεις κάτι για του Αγίου Βαλεντίνου.

Γιατί πρέπει, θα μου πεις, αφού θεωρείς γλυκανάλατη, καταναλωτική και αμερικάνικη την συγκεκριμένη γιορτή. Γιατί δεν πιστεύει τα ίδια και εκείνη, θα σου απαντήσω. Μα αφού το κορίτσι μου είναι σκεπτόμενο, και εκείνη βλακείες τα χαρακτηρίζει όλα αυτά, θα μου απαντήσεις. Και θα σου πω πως ακόμη και εκείνες που τα θεωρούν όλα αυτά βλακείες ή τουλάχιστον έτσι δηλώνουν, γιατί το να σνομπάρεις τον Βαλεντίνο σε κάνει σαφώς πιο cool στα μάτια των αντρών αντί να περιμένεις σαν χαζή μια ανθοδέσμη ή ένα αρκουδάκι- ακόμη και αυτές, θα λύγιζαν στην εικόνα του αγοριού τους που τους κρύβει ένα δωράκι πίσω από την πλάτη του  πόσω μάλλον αν αυτός ο άντρας έχει δηλώσει ότι μισεί τον Βαλεντίνο, τότε έχει διπλή αξία.

Ένα δώρο πάντα καλοδεχούμενο είναι, δεν το καταδικάζουμε απ’ όπου κι αν προέρχεται και με όποια αφορμή. Καθώς όμως τα σοκολατάκια τρώγονται, τα λουλούδια μαραίνονται και τα αρκουδάκια, ας πούμε πως θα είναι το πρώτο που θα πετάξει όταν και αν χωρίσετε, χάρισέ της καλύτερα κάτι που θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο.

Ποια είναι λοιπόν τα κατάλληλα εσώρουχα που πρέπει να αναζητήσεις για εκείνη με μέρα; Ποια είναι τα πιο σέξι, τα πιο αισθησιακά, τα πιο ωραία; Μήπως εκείνα με τα δυο κατοστάρικα από την Καλλιθέα; Πιθανόν, αλλά ίσως και να είναι εκείνα με τα δύο κατοστάρικα από το Κολωνάκι (δεδομένου ότι στην μετά-Καρβέλα εποχή έχουμε αλλάξει νόμισμα, αν διαθέτεις δύο κατοστάρικα, κάπου εκεί θα κατευθυνθείς). Η τιμή δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο. Αυτό που έχει σημασία είναι να πετύχεις τρία πράγματα: α) το νούμερό της β) το γούστο της γ) την λεπτή ισορροπία μεταξύ σέξι και χυδαίου. Ειδικά το τελευταίο είναι εκείνο που θα κρίνει αν θα τα δεις φορεμένα στο τέλος της βραδιάς ή αν η βραδιά θα είναι η τελευταία φορά που θα την ξαναδείς.

Στόχος 1: Το σωστό νούμερο

Μήν τη ρωτήσεις τώρα τι νούμερο εσώρουχο φοράει, αφενός θα καρφωθείς, αφετέρου θα πει ψέματα: ένα νουμεράκι παραπάνω στο σουτιέν, ένα νουμεράκι παρακάτω στο βρακάκι. Πρέπει ήδη να το γνωρίζεις τόσες φορές το βγάζεις το σκίζεις κλπ.

Στόχος 2: Να της αρέσει

Αυτό είναι κάπως πιο δύσκολο από το πρώτο, διότι οι καμπύλες και οι πόντοι της περιφέρειας είναι αντικειμενικά πράγματα, ενώ το τι αρέσει στην καθεμία είναι υποκειμενικότατο. Πάρε ιδέες από το συρτάρι της. Τι υφάσματα κυριαρχούν στα πιο σέξι εσώρουχά της; Σατέν, δαντέλες ή διαφάνειες;

Τι χρώματα προτιμάει; Παστέλ, ανάλαφρες αποχρώσεις, έντονες του ουράνιου τόξου ή ουδέτερη παλέτα με μαύρα, λευκά και μπεζ;

Στόχος 3: Η λεπτή ισορροπία σέξι-πρόστυχου

Το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό, το να καταλάβεις, δηλαδή, τι σε “παίρνει” να αγοράσεις, πόσο θαρραλέος πρέπει να είσαι στις επιλογές σου και, σε τελική ανάλυση, τι θα βρει καλόγουστο και τι κακόγουστο.Μόνο εσύ ξέρεις αν ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα εσώρουχα από το sex shop θα την φτιάξουν ή θα την προσβάλλουν, μόνο εσύ μπορείς να υποθέσεις αν το κορίτσι σου είναι έτοιμο για ζαρτιέρες η για βράκα. 

Πάρε μια ιδέα εδώ