«Όταν σχεδιάστηκε το συγκεκριμένο κομμάτι είχαμε στο μυαλό μας μία δημιουργία ελαφριά, χρηστική και κομψή. Κάτι που θα φορούσε ένας άνθρωπος της δράσης όπως ο Bond», εξήγησε ο Craig

«Seamaster Diver 300M Έκδοση 007»: Το συγκεκριμένο μοντέλο της Omega είναι «ένα από τα πιο άνετα πράγματα που μπορείς να φορέσεις στο χέρι σου» Αυτό δήλωσε ο κατεξοχήν αρμόδιος, Daniel Craig.

Έχοντας φορεθεί από τον «κατάσκοπο» στην ταινία No Time To Die, το ρολόι διαμέτρου 42 mm σχεδιάστηκε με βάση στρατιωτικές ανάγκες – αλλά θα αποδώσει εξίσου καλά και κατά τις καθημερινές αποστολές μας. Η χρήση του τιτανίου 2ου βαθμού, προσδίδει στην κάσα μια ανάλαφρη αίσθηση άνεσης, ενώ το μπρασελέ από πλέγμα τιτανίου προσφέρει εμφάνιση και αίσθηση που δεν συγκρίνονται με κανενός άλλου ρολογιού OMEGA.

Μια προσεκτική ματιά στο καφέ καντράν με τη vintage αισθητική, αλλά και στη στεφάνη του ρολογιού μας κάνει να δούμε ότι και τα δύο είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και αυτά είναι που δίνουν το στοιχείο του «κλασικού» στο συγκεκριμένο κομμάτι. Στο πίσω μέρος της κάσας βλέπουμε μερικές ακόμα λεπτομέρειες του 007 που κάνουν αυτό το σχέδιο statement piece για τους λάτρεις των ταινιών του εμβληματικού χαρακτήρα του πράκτορα Bond.