Ολα τα ρολόγια που δημιουργούνται δεν είναι ίδια. Στην πραγματικότητα, είναι σε ένα δικό τους πρωτάθλημα. Συνδυάζοντας εντυπωσιακή δεξιοτεχνία με κομψή αισθητική, τα ρολόγια πολυτελείας είναι πολύ περισσότερα από απλά αξεσουάρ. είναι φορητά έργα τέχνης. 

 Ως εκ τούτου, δεν είναι περίεργο γιατί τα ονόματα όπως το Rolex ανακατεύουν ένα συγκεκριμένο συναίσθημα όχι μόνο σε ενθουσιώδης οπαδούς ρολογιών, αλλά σχεδόν σε όλους. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα ρολόι που θα βγάζει μάτι που λέμε και με αδιάκοπη λειτουργία για τα επόμενα χρόνια (μια ζωή), δεν γίνεται να μην δείτε τις πιο πολυτελείς ετικέτες ρολογιών του κόσμου. Ασυναγώνιστες για τα εκλεπτυσμένα σχέδια και την ακριβή κατασκευή τους, αυτά τα ονόματα το κύρος και την μεγαλοπρέπεια.

Αυτές είναι οι καλύτερες μάρκες ρολογιών πολυτελείας που πρέπει να γνωρίζετε.

Audemars Piguet
Η Audemars Piguet, που ιδρύθηκε το 1875 από τους Jules-Louis Audemars και Edward-Auguste Piguet, παράγει 36.000 βραβεία ρολογιών κάθε χρόνο. Στην πραγματικότητα, οι Tiffany & Co. και Bulgari χρησιμοποιούν τις κινήσεις αυτής της μάρκας. Αυτή η μάρκα ρολογιών πολυτελείας Σημειώνεται, επίσης, για τη δημιουργία του πρώτου χάλυβα πολυτελές σπορ ρολόι . Αυτό ονομάστηκε Royal Oak το 1972. Αργότερα, το 1993, η μάρκα δημιούργησε το πρώτο υπερμεγέθη ρολόι που ονομάστηκε Royal Oak Offshore.
Vacheron Constantin
Ένας από τους παλαιότερους κατασκευαστές ρολογιών πολυτελείας, Vacheron Constantin, ιδρύθηκε από τον Jean-Marc Vacheron το 1755, στη Γενεύη της Ελβετίας. Αυτή η μάρκα ωραία ρολόγια είναι μέλος του ομίλου Richemont. Τα ρολόγια του Vacheron Constantin αντικατοπτρίζουν πραγματικά την κληρονομιά τους. Με ακριβή λεπτομερή παράλληλα με τα παραδοσιακά σχήματα και το στυλ, αυτά τα ρολόγια είναι διαφορετικά από άλλα. Ο Ναπολέων Βοναπάρτη λέγεται ότι φορούσε τα ρολόγια τους, μαζί με άλλα γνωστά ιστορικά στοιχεία όπως ο Χάρι Τρούμαν και ο Πάπας Πίος ΙΧ.
Chopard
Γνωστή για τα ελβετικά ρολόγια τους, η Chopard δεν είναι μόνο γνωστή για τα μοναδικά ρολόγια τους, αλλά και για τα κοσμήματά τους. Η Chopard, που ιδρύθηκε το 1860 από τον ελβετικό ωρολογοποιό Louis-Ulysse Chopard, αναγνωρίζεται για την κλασσική του εμφάνιση και τη μεγάλη λεπτομέρεια. Με την τεχνολογική επιρροή και την καθιερωμένη τεχνογνωσία, η Chopard είναι πολυπόθητη λόγω των εξελιγμένων μοντέλων της. Με μια σαφή σχεδίαση αισθητικής και καινοτόμου ανάπτυξης, η Chopard έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια μάρκα πολυτελείας.
Rolex
Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα ρολογιών πολυτελείας, το Rolex είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και πολυπόθητο από την κοινωνία. Χάρη στη διαχρονική μορφή και λειτουργία του, τα ρολόγια Rolex επικρατούν στη λαϊκή κουλτούρα. Η καταγωγή της εξακολουθεί να εκπροσωπείται στα συνεκτικά κλασικά σχέδια αυτής της μάρκας. Το Rolex είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και παρουσιάστηκε στη λίστα με τις πιο ισχυρές παγκόσμιες μάρκες της Forbes. Το Rolex είναι επίσης η μεγαλύτερη ενιαία μάρκα ρολογιών πολυτελείας με παραγωγή 2.000 ρολόγια την ημέρα.
Panerai
Ιδρύθηκε το 1860 στη Φλωρεντία της Ιταλίας, σήμερα η έδρα της Panerai βρίσκεται στο Μιλάνο της Ιταλίας. Με μια διεθνή πελατεία, η ιταλική εταιρεία είναι γνωστή για τα έντονα στυλ και τα απλοϊκά στοιχεία αριθμού και σχεδίου.
Breitling
Η Breitling, που ιδρύθηκε το 1884, είναι γνωστή για την εξαιρετική αντοχή και ακρίβεια των ρολογιών της. Τα ρολόγια είναι εμπνευσμένα από την αεροπορία , με πολλά από τα ρολόγια να συμπεριλαμβάνουν χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται από πιλότους μαχητών. Η μάρκα σχεδίασε επίσης ρολόγια ειδικά κατασκευασμένα για δύτες, το brand είναι γνωστό για την ευελιξία και την καινοτομία στην παραγωγή ρολογιών.
Bell & Ross
Πολυτελή γαλλική μάρκα, Bell & Ross με επικεφαλής τον Bruno Belamich και τον Carlos A. Rosillo. Ξεκίνησε το 1992, οι σχεδιαστικές επιρροές αυτών των ρολογιών περιλαμβάνουν τα αεροσκάφη. Το πιο σημαντικό για αυτή την ωραία εταιρεία ρολογιών είναι η τετράγωνη διαμόρφωση που πλαισιώνει πολλά από τα πρόσωπα των ρολογιών της. Η αισθητική της μπορεί να υπερηφανεύεται για τη σύγχρονη επιρροή και να αναγνωρίζεται από τις αθλητικές αναφορές της.
Omega
Μια άλλη ελβετική μάρκα ρολογιών πολυτελείας, η Omega έχει κερδίσει την θέση της με το ιστορικό της έργο καθώς και τη σύγχρονη θέση ως ηγετική μάρκα πολυτελείας για ρολόγια. Στην πραγματικότητα, το Royal Flying Corps της Βρετανίας εξέλεξε τα ρολόγια Ωμέγα ως επίσημους χρονομετρητές για τις μονάδες μάχης το 1917. Ο αμερικανικός στρατός ακολούθησε λίγο το 1918. Είναι επίσης ο επίσημος χρονομετρητής των Ολυμπιακών αγώνων.
TAG Heuer
Αυτή η ελβετική εταιρεία κατασκευής ρολογιών παράγει επίσης γυαλιά, κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ. Το όνομα του TAG Heuer είναι μια συντόμευση της «Techniques d’Avant Garde» και ο Heur αναφέρεται στον ιδρυτή Edouard Heuer. Ενώ τα ρολόγια έχουν εξελιχθεί κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, εξακολουθούν να έχουν μια συνεχή αθλητική εμφάνιση. Με μια σειρά από χρονογράφους και αξέχαστα ρολόγια διαθέσιμα, το σήμα αυτό μπορεί να υπερηφανεύεται για την παρουσία του στην F1, για μια τεχνολογική εξέλιξη και κορυφαία λειτουργικότητα.
Hublot
Αν και η Hublot μπορεί να είναι σημαντικά νεώτερη από πολλές άλλες ετικέτες ρολογιών πολυτελείας, η μάρκα δεν είναι σε καμία περίπτωση λιγότερο εντυπωσιακή. Στην πραγματικότητα, από τότε που ξεκίνησε το 1980, η Hublot κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο διάσημα ονόματα της βιομηχανίας. Με βραβευμένες συλλογές που βρίσκονται ήδη στην συλλογή της, η ετικέτα φαίνεται ότι θα συνεχίσει με την επιτυχία της.
Tudor
Η Tudor είναι θυγατρική εταιρία της Rolex και μια εξαιρετική εναλλακτική λύση πολυτελείας από τη μεσαία γκάμα της διάσημης ετικέτας. Ιδανική για όσους εκτιμούν την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τον κομψό σχεδιασμό χωρίς υπερβολική τιμή, τα ρολόγια του Tudor είναι κομψά, έξυπνα και εξαιρετικής αξίας. Προσθέστε ένα από τα κομμάτια της ετικέτας στη συλλογή σας, και δεν θα το μετανιώσετε.