Ενώ οι μηροί δεν είναι μια κλασική θέση τατουάζ για τις γυναίκες, η ικανότητά τους να κολακεύουν τις θηλυκές καμπύλες τους έχει κάνει απίστευτα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Τα τατουάζ του μηρού εφιστούν την προσοχή στα πόδια και στο κάτω μέρος του σώματος και μπορεί να είναι τόσο όσο σαγηνευτικά, τολμηρά και όμορφα. Όχι μόνο οι μηροί σας παρέχουν μία από τις καλύτερες περιοχές για μεγαλύτερα σχέδια, αλλά τα τατουάζ σε αυτή την περιοχή πονάνε λιγότερο, και εύκολα καλύπτονται από τα ρούχα, αν χρειαστεί. Αν ψάχνετε για κάποια έμπνευση για τατουάζ μηρών, δείτε αυτές τις όμορφες ιδέες.

Τατουάζ πίσω από τους μηρούς
Ένα τατουάζ στο πίσω μέρος του μηρού σας είναι μια σέξι επιλογή αν θέλετε να επιστήσετε την προσοχή στα πόδια σας. Ένα ροδάκινο πίσω κάνει για το τέλειο συμπλήρωμα σε ένα τατουάζ για μηρό, ειδικά αν αγαπάτε να φορέσετε σορτς ή μια μίνι φούστα. Για μια κολακευτική εμφάνιση, ζητήστε από τον καλλιτέχνη σας να ακολουθήσει την καμπύλη του μηρού σας κατά την τοποθέτηση του τατουάζ και να επιλέξετε ένα μαλακό και θηλυκό σχέδιο – όπως μια σειρά από λουλούδια – για ένα όμορφο και λεπτό αποτέλεσμα. Έχετε υπόψη ότι η κυτταρίτιδα θα μπορούσε να επηρεάσει την εμφάνιση του τατουάζ σας. Οι γυναίκες με πολύ κυτταρίτιδα θα μπορούσαν αντ ‘αυτού να δοκιμάσουν ένα τατουάζ, στο μπροστινό μέρος του ποδιού τους.

Τατουάζ μπροστά στους μηρούς
Το τατουάζ μπροστά στο μηρό έχει γίνει πολύ δημοφιλές για τις γυναίκες τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι μόνο κολακευτικό και σέξι, αλλά προσφέρει επίσης μεγαλύτερο καμβά για λεπτομερή σχέδια. Ένα floral τατουάζ που τραβάει το μάτι κάθετα μέχρι τον μηρό σας μπορεί επίσης να κάνει το πόδι σας πιο λεπτό. Για να τονίσετε τις καμπύλες σας, ακόμα περισσότερο, επιλέξτε ένα σχέδιο που επεκτείνει το ισχίο σας. Όλα τα μάτια θα είναι σε σας όταν θα είστε με μπικίνι.

Τατουάζ πλάι στον μηρό
Ενώ πολλές γυναίκες επιλέγουν το πλάι του μηρού τους για ένα μεγάλο, τολμηρό τατουάζ, είναι επίσης μια ιδανική τοποθέτηση για ένα πιο μικρό σχέδιο. Ότι κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι το τελικό αποτέλεσμα ακολουθεί το φυσικό σχήμα του σώματός σας όταν βλέπετε στο προφίλ. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα μεγάλο floral σχέδιο με σκίαση που αξιοποιεί στο έπακρο τις καμπύλες σας, ή ένα γραμμικό τατουάζ που κάνει τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα.

Τατουάζ ψηλά στον μηρό
Όταν πρόκειται για floral τατουάζ, τα τριαντάφυλλα είναι ένα από τα πιο κλασικά σχέδια. Φαίνονται όμορφα σε οποιοδήποτε μέγεθος και ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες. Είναι επίσης ένα δραματικό και ουσιαστικό τατουάζ, που συνδέεται με την αγάπη και την ομορφιά. Όταν επιλέγετε ένα τατουάζ στο μηρό, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια μεγάλη και φωτορεαλιστική μελάνι – ή ένα μικροσκοπικό και λεπτό στυλιζαρισμένο τριαντάφυλλο. Είναι ένα ευπροσάρμοστο λουλούδι που μπορείτε να προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στο στυλ σας.

Τατουάζ ψηλά από πίσω
Η τοποθέτηση οποιουδήποτε τατουάζ στον μηρό σας δίνει ένα αισθησιακό vibe – το ίδιο το σχέδιο δεν χρειάζεται να είναι αηδιαστικό ή ρητό. Ωστόσο, αυτό που θεωρείται σέξι εξαρτάται από το άτομο. Για όσους αγαπούν ένα κλασικό σέξι τατουάζ, ένα παραδοσιακό pin-up κορίτσι ή θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή. Για άλλους, μια απλή λέξη είναι το μόνο που χρειάζεται για να κάνει ένα τατουάζ σέξι. Είναι όλα σχετικά με την προσωπική σας προτίμηση και τι βρίσκετε ελκυστικό.

Τατουάζ μπροστά ψηλά
Ένα τατουάζ εσωτερικό ψηλά στους μηρούς είναι ένα τέλειο σέξι τατουάζ. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι μια οικεία και ιδιωτική περιοχή του σώματός σας, που σημαίνει είναι μόνο για ορισμένα μάτια. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να κάνουν ένα ειδικό σύμβολο ή το ψευδώνυμο ενός εραστή στον εσωτερικό μηρό τους, καθώς το τατουάζ γίνεται ένα προσωπικό μυστικό για τους δυο τους.

Τατουάζ ανώτερου μηρού
Ενώ πολλές γυναίκες επιλέγουν μεγαλύτερα τατουάζ μηρών για να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χώρο, ένα μικρότερο τατουάζ είναι εξίσου σέξι. Δημιουργεί ένα λεπτό αισθησιακό αποτέλεσμα επειδή είναι τόσο οικείο – συνήθως δεν είναι ορατό σε άλλους ανθρώπους. Για να το δει κάποιος θα πρέπει να είναι πολύ κοντά στο σώμα σας. Ως αποτέλεσμα, πολλές γυναίκες επιλέγουν ένα συγκεκριμένο σχέδιο τατουάζ με προσωπικό νόημα. μερικές ιδέες περιλαμβάνουν ένα όνομα, αστέρι ή ειδικά σύμβολα που μόνο εσείς καταλαβαίνετε.

Dream catcher tattoo
Ο συλλέκτης ονείρων είναι σύμβολο σε κάποιες ιθαγενείς αμερικανικές κουλτούρες. Υφαντό από γυναίκες για την προστασία των παιδιών από τους εφιάλτες και τα κακά πνεύματα, ο συλλέκτης ονείρου συνδυάζει ένα στεφάνι με ένα πλέγμα, διακοσμημένο με φτερά. Για πολλούς ανθρώπους σήμερα, το dreamcatcher αντιπροσωπεύει ασφάλεια και προστασία από βλάβες. Ένα τατουάζ ονειροπαγίδα ταιριάζει πολύ στον μηρό, διότι υπάρχει άφθονος χώρος για να αναδείξει τις λεπτομέρειες και την ομορφιά του σχεδίου.

Snake Tattoo
Τα φίδια είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σχέδια τατουάζ μηρών για τις γυναίκες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι γραμμές του σώματος ενός φιδιού είναι καμπύλες, δίνοντας στο τατουάζ μια σέξι αίσθηση. Τα φίδια σχετίζονται επίσης με τη γυναικεία ενέργεια, το μετασχηματισμό, το μυστήριο και την ευφυΐα, γεγονός που προσθέτει στο στυλ τους. Την ίδια στιγμή, τα φίδια αντιπροσωπεύουν επίσης τον πειρασμό μέσω της βιβλικής ιστορίας της Εύας.

Τατουάζ μηρών εσωτερικό
Ένα τατουάζ εσωτερικού μηρού μπορεί να είναι χαριτωμένο και σέξι ταυτόχρονα. Ένα χαριτωμένο τατουάζ έχει μια νεανική και παιχνιδιάρικη αίσθηση ενώ διατηρεί ένα θηλυκό κρυφό στοιχείο. Αυτά τα τατουάζ είναι συνήθως μικρά και χαριτωμένα. Ένα δημοφιλές θέμα για αυτά τα τατουάζ είναι λέξεις η ρητά.

Butterfly Tattoo
Ένα από τα κλασικά τατουάζ για τις γυναίκες, η πεταλούδα αντιπροσωπεύει μεταμόρφωση και νέες αρχές. 
Το φτερωτό έντομο έχει επίσης πνευματική σημασία στον Χριστιανισμό. 
Αν έχετε αλλάξει πολύ τον περασμένο χρόνο, το τέλειο τατουάζ για το 2020 θα μπορούσε να είναι μια πεταλούδα. 
Τοποθετώντας το στο μηρό σας θα δώσει στον καλλιτέχνη σας αρκετό χώρο για να δημιουργήσει ένα λεπτομερές σχέδιο με πολλή κίνηση στα φτερά.