Με λίγη καλή θέληση και πίστη όλα μπορούν να συμβούν αναφέρει ένα παλιό ρητό.

Το παραπάνω μπορεί να το επιβεβαιώσει με τον πλέον περίτρανο τρόπο ο Κέβιν Κρίκμαν , ο 32χρονος ηθοποιός-μοντέλο όπως απαγγέλλεται, ο οποίος στα 18 του έφτασε να ζυγίζει περισσότερα από 120 κιλά, ωστόσο σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του ευατό.

Και αυτό διότι ο Κρίκμαν πήρε απόφαση να ξεκινήσει να γυμνάζεται και σε συνδυασμό με μια χειρουργική επέμβαση που έκανε προκειμένου να αποβάλει από πάνω του τα παραπανήσια κιλά, έφτασε σε ένα σημείο πλέον να είναι ένα μοντέλο με 1.2 εκατ. followers στο instagram και να αποτελεί ίνδαλμα για πάρα πολλούς νέους.

Άλλωστε η ιστορία του όπως είναι λογικό αποτελεί κίνητρο για πολλά άτομα και δίνει πίστη-κουράγιο σε όσους έχουν πρόβλημα με το βάρος τους, προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν κάτι γι αυτό.

Φυσικά όπως αναφέρει ο ίδιος η αλλαγή αυτή σελίδας δεν ήταν καθόλου εύκολη, ωστόσο με αρκετή όρεξη, μεγάλη αποφασιστικότητα και «ατσάλινη» θέληση, έφτασε στο σημείο που είναι σήμερα, ενώ δεν πρέπει να παραληφθεί και το γεγονός πως έχει ξοδέψει κυριολεκτικά μια περιουσία για να μπορέσει να κάνει τόσα πολλά τατουάζ, για τα οποία έχει ξοδέψει περισσότερες από 200 ώρες ζωγραφίσματος.

Εσάς πως σας φαίνεται η αλλαγή του ;