Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελεί ένα από τους πιο αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές της ιστορίας.

Ο Άγγλος μέσος ο οποίος διέγραψε μια λαμπρή καριέρα με πάρα πολλούς τίτλους και προσωπικές διακρίσεις ήταν ο πρώτος αθλητής-celebrity και επί της ουσίας το άτομο το οποίο έφερε στην μόδα τα φαντεζί κουρέματα, τα τατουάζ, τα περίτρανα ντυσίματα και πολλά ακόμα.

Ωστόσο το μακρινό 1998 όταν ο Μπέκαμ βρισκόταν σε μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, το Βρετανικό περιοδικό «Four Four Two» προσπάθησε να… προβλέψει πως-ο νεαρός τότε ποδοσφαιριστής-θα μοιάζει σήμερα. Ωστόσο παρά την φιλότιμη προσπάθεια, το αποτέλεσμα έπεσε παντελώς έξω!

Και αυτό διότι αν ρίξει κανείς μια ματιά στο πως είναι σήμερα ο Μπέκαμ και στο πως… πρόβλεψαν πως θα μοιάζει, τότε μιλάμε για την μέρα με τη νύχτα.

Όπως είναι λογικό η εν λόγω φωτογραφία έχει γίνει Viral στο διαδίκτυο, με τους χρήστες να θέλουν να κάνουν πλάκα για την εν λόγω πρόβλεψη, με ορισμένους μάλιστα να κάνουν πλάκα πως ο Μπέκαμ κατάφερε να κερδίσει τον χρόνο, ενώ άλλους να αναφέρουν πως ο 47χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος όπως το κρασί.