Μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία και τον πόλεμο που της έχει κηρύξει η Ρωσία, τα πράγματα στην Ευρώπη είναι πολύ τεταμένα. Άλλωστε ο πόλεμος αναμένεται να επηρεάσει αρκετά πράγματα στην καθημερινότητα μας, με το ποδόσφαιρο να μην μένει έξω.

Μάλιστα ήδη από το βράδυ του Σαββάτου τον γύρω του διαδικτύου έχει κάνει η είδηση πως ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόμαν Αμπράμοβιτς αποχωρεί από τον σύλλογο της Τσέλσι!

Συγκεκριμένα από τότε που ανακοινώθηκαν οι κυρώσεις από τον Μπόρις Τζόνσον, τα διεθνή ΜΜΕ έκαναν λόγο για «εξοστρακισμό» του Αμπράμοβιτς, που μεθόδευαν οι βρετανικές Αρχές, καθώς αναφέρεται ως ένας από τους «βασικούς παράγοντες» του καθεστώτος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Με την συγκεκριμένη εξέλιξη αποτέλεσε απίθανο το σενάριο να μπορεί από εδώ και στο εξής να ζει στη Βρετανία, τη στιγμή, που αξιωματούχοι της χώρας είχαν λάβει οδηγίες, για να καταστήσουν αδύνατη την μόνιμη εγκατάσταση του Ρώσου μεγιστάνα στη χώρα τους!

Όλα αυτά οδήγησαν τον Αμπράμοβιτς να πάρει την απόφαση πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, με τις τύχες της ομάδας να μεταφέρονται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του συλλόγου.

Μένει να δούμε κατά πόσο θα επηρεαστεί ο σύλλογος από το Λονδίνο, ο οποίος με τον Αμπράμοβιτς κατάφερε να γιγαντωθεί και να καθιερωθεί σε μια από τις κορυφαίες και πιο πετυχημένες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία 20 χρόνια.