Οδέυοντας ολοταχώς για τα μισά του έτους, το 2022 έχουν κυκλοφορήσει ορισμένα πολύ όμορφα και κομψά sneakers, τα οποία έχουν κάνει πάταγο. Μετά από δυο χρόνια στα οποία η ανθρωπότητα δοκιμάστηκε από τον κορονοϊό, όλα πλέον έχουν μπει στον σωστό δρόμο, με τις αθλητικές εταιρίες να έχουν κυκλοφορήσει ορισμένα μοναδικά παπούτσια.

Μάλιστα η Nike to πήγε ένα βήμα παραπέρα και σε συνδυασμό με την πολύ γνωστή εταιρία Louis Vuitton κυκλοφόρησαν το κορυφαίο sneaker μέχρι στιγμής και ένα από τα καλύτερα για τη χρονιά.

Ο λόγος για το LOUIS VUITTON X NIKE το οποίο μέχρι στιγμής έχει κάνει θραυση. Σχεδιασμένο από τον Virgil Abloh ο καλλιτεχνικός διευθυντής της L.V ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα τέλη του 2021, είχε σχεδιάσει το γνωστό σε όλους και πολυφορεμένο «Air Force 1» στα χρώματα της εταιρίας, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Φτιαγμένο από δέρμα μοσχαριού που διαθέτει μοτίβα Monogram και Damier της LV, το εν λόγω sneaker έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής 200 ζευγάρια, με τα έσοδα να έχουν διατεθεί στο ταμείο Υποτροφιών The Virgil Abloh «Post Modern», το οποίο υποστηρίζει την εκπαίδευση Μαύρων, Αφροαμερικανών ή αφρικανικής καταγωγής φοιτητών.