Μπορεί το όνομα του να μην σας λέει κάτι, ωστόσο ο Tommy Lee ανήκει σε μια κατηγορία ανθρώπων που χωρίς να ξέρουμε τι κάνει, πόσα βγάζει και γενικότερα πολλά πράγματα για την ζωή του, ωστόσο έχει στην κατοχή του ένα υπερ πολυτελή αυτοκίνητο το οποίο δεν μπορεί να έχει ο κάθε ενας.

Άλλωστε η Ferrari F8 Tributo όπως μπορείτε να καταλάβετε είναι ένα super car το οποίο από μόνο του προκαλεί δέος.

Σε ένα βιντεο το οποίο έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου ο Lee σταματάει στον δρόμο για να ερωτηθεί ορισμένα πράγματα από ένα περαστικό με αρκετές απορίες με τις απαντήσεις του να… μπερδεύουν.

Και αυτό γιατί στην ερώτηση τη δουλειά κάνει, εκείνος αφού για λίγα δευτερόλεπτα σάστησε, στην συνέχεια ανέφερε πως είναι ντράμερ και παίζει μουσική.

Πάντως η αλήθεια είναι πως ο λόγος για τον οποίο ο Lee είναι γνωστός, έχει να κάνει με τον γάμο του με την γνωστή ηθοποιό Pamela Anderson, με τους δυο τους να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετές φορές. Στην Αμερική μάλιστα κάνουν λόγο για περιουσία ανώτερη από 70 εκατ. ευρώ, ένα ποσό το οποίο σε καμία περίπτωση δεν το λες και μικρό.

Όπως και να έχει ο ντράμερ είναι ένας αμφιλεγόμενος Αμερικανός celebrity με πολλές συμπάθειες και αρκετές αντιπάθειες. Άλλωστε αν ψάξει κανείς τη ζωή του αναλυτικά και διαβάσει το βιογραφικό του τότε θα διαπιστώσει πολλά πράγματα και αρκετές παρασπονδίες.