Ο 53χρονος ηθοποιός μετά από 15 χρόνια ως James Bond δεν θα συνεχίσει να υποδύεται τον ρόλο του 007 κάτι το οποίο όπως είναι λογικό έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλη συγκίνηση τόσο στον ίδιο, όσο και στους υπόλοιπους συντελεστές των ταινιών.

Μάλιστα σε ένα βίντεο το οποίο κάνει τον γύρω του διαδικτύου ο Craig βρίσκεται μαζί με όλο το σετ του «No time to die» της τελευταίας του ταινίας και βγάζει ένα άκρως συγκινητικό ρόλο στον οποίο αναφέρει τα συναισθήματα του και ευχαριστεί όσους εργάστηκαν μαζί του όλο αυτό το διάστημα.

Μάλιστα ο ίδιος φαίνεται εμφανώς συγκινημένος με την φωνή του μάλιστα να… σπάει σε ορισμένες στιγμές. Άλλωστε σε αυτά τα 15 χρόνια ο Craig πρωταγωνίστησε σε πέντε ταινίες James Bond(Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall, Spectre, Νο time to die) με τα νούμερα πωλήσεων και εισπράξεων να είναι τα κορυφαία στην ιστορία των ταινιών!

Όπως είναι λογικό ο Άγγλος ηθοποιός έχει μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους James Bond, έχοντας καταφέρει να μπει στο πάνθεον της ιστορίας και να αγαπηθεί όσο λίγοι.