Η είδηση πως ο περσινός νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας αποχώρησε από το Αll Star, έσκασε σαν βόμβα στο παιχνίδι.

Ο λόγος έχει να κάνει πως ο Σχίζας αποτελούσε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του παιχνιδιού, όντας ένα από τα φαβορί για να φτάσει αρκετά ψηλά και φέτος(αν όχι να κατακτήσει το τρόπαιο).

Ωστόσο μια πληροφορία που του μεταφέρθηκε από την Ελευθερία Ελευθερίου, είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να… χάσει το μυαλό του και να αποχωρήσει οικειοθελώς από το survivor.

Κάτι το οποίο στοίχησε και αναμένεται να επηρεάσει και μελλοντικά τους διάσημους, οι οποίοι ωστόσο πήραν τα μέτρα τους, αφού έβγαλαν υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα η κόκκινη ομάδα θεωρεί πως η Κύπρια τραγουδίστρια έχει φέρει τα πάνω κάτω και έχει αναστατώσει το κλίμα, κάτι που οδήγησε και τον Σχίζα να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Εν ολίγοις ο πραγματικός λόγος που ο Στάθης Σχίζας πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το παιχνίδι, λίγο πριν τα μισά του, έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους και όχι κάποιο ατύχημα ή κάτι άλλο, με αυτούς να αφορούν την σύντροφο του την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Άλλωστε για τον ίδιο η σχέση του με το γνωστό μοντέλο και influencer, είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και γι αυτό ο Στάθης Σχίζας δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και να τη συναντήσει, προκειμένου να μπορέσει να λύσει την… παρεξήγηση που έγινε, λόγω της Ελευθερίας Ελευθερίου.