Στο φετινό Survivor τα πράγματα έχουν αρχίσει δύσκολα μέχρι στιγμής για τους παίκτες.

Άλλωστε όπως λέει και ο τίτλος του, η φετινή είναι η Αll Star εκδοχή του, με όσους βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο να είναι οι καλύτεροι που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια.

Σίγουρα βέβαια υπάρχουν και άτομα που μπήκαν από την παραγωγή διότι το όνομα τους κάνει γκελ στον κόσμο, ωστόσο αυτή είναι μια διαφορετική ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο επεισόδιο της Δευτέρας 16/01 το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα απουσίαζε από την λίστα των ματσαρισμάτων για τους αγώνες.

Αυτό συνέβη διότι η πρώην αθλήτρια δεν αισθανόταν καλά, με τους γιατρούς να της συνιστούν να ξεκουραστεί για μερικές ημέρες, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία της.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο το πότε η ίδια θα επιστρέψει στον στίβο μάχης, χωρίς να έχει έρθει στην επιφάνεια κάποια άλλη πληροφορία. Άλλωστε καταλαβαίνει ο κάθε ένας ότι μιλάμε για ένα λεπτό ζήτημα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Κατερίνα Δαλάκα ακόμα δεν έχει καταφέρει να μπει 100% στο κλίμα του παιχνιδιού, ίσως επηρεασμένη και από τα όσα είχαν ακουστεί για την ίδια και τον σύντροφο της, πριν να μπει στο Survivor.