Σε μια σπουδαία μεταγραφή, την πιο μεγάλη στην εως τώρα ιστορία του προχώρησε ο Πόρος.

Η ομάδα του Ηρακλείου τα βρήκε σε όλα Ντελβίν Εντιγκά, ένα ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία, ο οποίος έρχεται να βοηθήσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Πρόκειται φυσικά για ένα τεράστιο όνομα, με βιογραφικό άξιο θαυμασμού, σε μια μεταγραφή με ουσία, η οποία ήταν αν μη τι άλλο πέρα ως πέρα δύσκολη.

Kαταλuτικό ρόλο στην μεταγραφή έπαιξε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Πόρου, Γιάννης Ασαργιωτάκης ο οποίος έπεισε τον ποδοσφαιριστή να έρθει στο Ηράκλειο και να φορέσει την φανέλα της ομάδας, με τον Εντιγκά να πείθεται από το πλάνο και την οργάνωση της ομάδας.

Μάλιστα ο ίδιος ο Ασαργιωτάκης με μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, καλωσόρισε τον Εντιγκά στον Πόρο, επιβεβαιώνοντας στην ουσία αυτή την πολύ σημαντική μεταγραφή για το σωματείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 34χρονος μέσος, πέραν του Ολυμπιακού έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Οσέρ, Μονακό, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σίβασπορ, Αντάλιασπορ, Παναιτωλικό.

Οσον αναφορά την κατάσταση του Εντιγκά, οι άνθρωποi της ομάδας δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία, μιας και ο ίδιος το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν στην UNFP, ένα σύλλογο στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όσοι παίκτες δεν έχουν ομάδα. Επί της ουσίας σε αυτό το group οι ποδοσφαιριστές δίνουν φιλικούς αγώνες και κάνουν προπονήσεις, προκειμένου να μην χάσουν την φόρμα τους, όσο δεν έχουν επαγγελματική στέγη.